Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házimozi belépő szinten
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Most csak egy vészmegoldás kellett, bármi normális felszerelést akarok az nem ért volna ide időben, vagy csak áron felül. A Yenkee lehet hibás volt, a Spirit of the Gamer-t meg bontottan törötten kaptam meg, és előttem csomagolták vissza elálláskor..., de most már tudom, hogy ennek nagyjából 50%-a az alaplapom. A realtek driver is egy rakás semmirevaló hulladék, de előszedtem ezután a SoundMagic fülhallgatómat ami jóval érzékenyebb, és olyan iszonyatos alapzaja van a lapnak, hogy leolvad a fülem. Nem tudom mi lehet vele, de bemenet még sokkal rosszabb. Most eddig ennek az AudioTechnicának van a legnormálisabb hangja.
Lehet a Yenkee se lett volna vészes, ha jó lenne az alaplapom, de ez legalább jó lesz kezdésnek, és tanúlságnak. Egyenlőre működik, aztán érzem, hogy ebből is lesz még egy hoarder polc majd megy a fejhallgatók, és telefonok mellé. Amúgy is jó lesz a mikrofon effektek felvételéhez, és szépen lassan majd upgradelek itt mindent. Eddig is kellemetlen volt, hogy akármilyen gamedev versenyen indultam soha nem tudtam saját hanganyaggal dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest