Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi1979
csendes tag
Vásároltam egy közel 3000 Ft-os Philips SBC MD110 mikrofont. Videót szeretnék felvenni a számítógépen amire beszédet mondanék rá. A webkamerámban van mikrofon ami megfelelően hangos, de nagyon zúg, és recseg. 600 Ft-os asztali, vagy csíptetőset sem mertem venni, sőt ajánlották hogy 2000-3000 Ft környékén vásároljak.
Találkozott már valaki ilyen típussal és azzal a problémával, hogy nagyon halk? Az msn még hangklippet sem készít, a Vezérlőpultban teszteléskor max az hallatszik a hangszóróból ha ütögetem, a beszéd nem. A videókészítő programnál pedig, ha az elkészült videót visszanézem, teljesen fel kell vennem a hangerőt és akkor talán egy kicsit hallatszik a hangom.
Gyárilag rossz lehet vagy én nem figyeltem oda valamire?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Titan Quest II
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Samsung Galaxy S22 - 128 GB - fekete - (157)
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Kártya-független,Fekete Színben,88% Gyári Akku,Újszerű állapot
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest