Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
Köszi a gyors választ.
Hangkártyával és minőséggel valószínű semmi gond nem lesz, mivel tapasztalataim alapján a legyolcsóbb (akár gagyi 300-500Ft-os) külső usb-s hangkártyával is nagyon tiszta lesz a felvételi hang minősége és ahogy te is írtad a (márkás és minőségi) belső hangkártyák is könnyen felszedhetnek zajokat.
Közben keresgéltem és a puskamikrofon angolul = shotgun microphone.15.000Ft már sok lenne és a külső tápos / elemes megoldás is macerásan hangzik.
Rákeresve találtam egy talán tűrhető típust:
Andrea Communications SG-100 Unidirectional Shotgun Microphone
Bár jó lenne ennél is olcsóbb, de nem találtam jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -80% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Arctic Liquid Freezer III 240 Black - 46 hó IPON.hu garancia / Beszámítás OK!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest