- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Összeraktam egy ilyen kombót, de sajnos nem működik. Mi lehet a probléma ?
[TRRS jack mikrofon] + [TRRS -> TRS átalakító] + [TRS -> XLR átalakító] + [USB Interface]
A TRRS -> TRS átalakítónak van külön mikrofonnal és fejhallgatóval megjelölt kimenete, ebből csak a mikrofon ágát dugom be az interface-be.
A 48V fantomtápból elvileg így 4V-t kap a mikrofon, aminek 1,5 – 9,5 V tápra van szüksége. Más mikrofonok (pl a rendes fejhallgató headset-em) működnek is így, ez viszont valamiért nem.
A mikrofonból szinte semmi hangot nem tudtam kihozni, egy kis minimális sípolást hallottam egyszer vissza belőle, illetve egyszer hallottam azt is, amit beszélek bele, de azt akkor, amikor az interface bemenetének hangerejét 0%-ra letekertem, és a fantomtáp is ki volt kapcsolva (tehát pont akkor, amikor nem kellett volna semmit "hallania").
Mi lehet a probléma ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest