Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Összeraktam egy ilyen kombót, de sajnos nem működik. Mi lehet a probléma ?
[TRRS jack mikrofon] + [TRRS -> TRS átalakító] + [TRS -> XLR átalakító] + [USB Interface]
A TRRS -> TRS átalakítónak van külön mikrofonnal és fejhallgatóval megjelölt kimenete, ebből csak a mikrofon ágát dugom be az interface-be.
A 48V fantomtápból elvileg így 4V-t kap a mikrofon, aminek 1,5 – 9,5 V tápra van szüksége. Más mikrofonok (pl a rendes fejhallgató headset-em) működnek is így, ez viszont valamiért nem.
A mikrofonból szinte semmi hangot nem tudtam kihozni, egy kis minimális sípolást hallottam egyszer vissza belőle, illetve egyszer hallottam azt is, amit beszélek bele, de azt akkor, amikor az interface bemenetének hangerejét 0%-ra letekertem, és a fantomtáp is ki volt kapcsolva (tehát pont akkor, amikor nem kellett volna semmit "hallania").
Mi lehet a probléma ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nyomtató topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Corsair HX1000i 1000 Watt 80+ Platinum ATX 3.1
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
- Xbox Series X 1TB + 1 játék - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest