- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumb
senior tag
Ajjajjjajj. Elkalauzoltalak volna
Azt hittem tudod az utat. A legegyszerűbb az M0-ásról lemenni Halásztelek felé, de ha nem vagy ismerős Pesten, Gödöllő felől mondjuk elég érdekes lehet amig eljutsz az M0-ra, bár már Vecsésig ér asszem.....
Én Balcsiról jöttem haza, meg taxiztam a haverokat, igy én is kb 3-körül értem ki vasárnap... Lesz majd kb 20 perc videóm a 30-ból
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
-
Foglalt név
addikt
Én nem veszek elő semmit, nekem a D-s kadett az autó, mindenkinek joga van hozzá, hogy a tetszen neki, amit a szíve diktál. Az egy teljesen más dolog, hogy vlki hülye-e
u.i.: pusztán annyit sugalmaztam, hogy nem az fájna neki, hogy nem veszel bmw-t, hanem ha veszel és pl. trágyát szállítasz vele -
dragonfx
veterán
Most nem fogom mesélni hogy miért mert úgysem értitek, értelmetlen lenne, elég annyi hogy az alapból olyan az gyárilag olyna ninc sszükség sufni barkács melóra, lehet ez egy opelen, ladán elmegy, de egy bmw-hez nem méltó. És amugy is ha megbontód párásodni fog mert te nem tudod légmentesen visszazárni, mint ahogy a gyártósorról lejöttek.
De hogyjauk má ezt...nem baj szétbontók egy fényszórót...mitnemár....jól sejtem erre szokták mondani kókány munka?
#1442>>meddig bírnád hogy ne szólj be???
God:nem is értem miért itt válaszoltál mér nem a bmw topikba tudod itt csak fikázni tudnak pláne ha én írok....idézhettél volna innen azt csá.
[Szerkesztve] -
bocX
tag
''vastag cipőtalp miatt''
nem holdjáróba kell vezetni
tildy: igen, büntethetné, mert multkor olvastam hogy a baleset 50%-a vagy bármi a női vezetők körében a magas cipő és barátaik okozzá okozzák
rendőrfüggő sztem, de szvsz nem foglalkoznak vele, engem nem érdekel különösebben, mindenki vezessen abba amibe jólesik és akar..csak ha valami gubancot okoz, ne én legyek az áldozat...
no offense -
Foglalt név
addikt
Én nyáron mezítláb vezetek, még senki nem szólt érte. Nincs fémpedál az autóba így nem égeti a talpam, ellenben sokkal jobban érezni a pedálokat. Egyébként érdekes dolog ez a lábégetés, mert a lábadon a bőr érzéketlenebb, tehát ha ott lent a lukban éget, kiváncsi lennék mit művel a kormány vagy a váltó
-
dragonfx
veterán
mindent lehet csak akarni kell
Amugy többiekkel egyetértve nem javalott, mert xar, nem stabilan kemény a lábad, még a papucsos téma sem jó szerintem...
A kuplung extra kemény, és nem tudod engedni rendesen, mert a bőrőd rugózik.
A féktől kikérgesedik a talpad, a gázt meg úgy érzed mintha a motor elé nyomtad volna már mégis fél gázon avgy csak, szal ez is kemény lesz.
Nem ajánlott. -
bocX
tag
Nem tilos, mégsem szabad: valahogy igy lehetne jellemzni.
''A közlekedésben résztvevőkre vonatkozó általános rendelkezések:
3. § (1) Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles
a) a közúti forgalomra, valamint a közútnak és környezetének a védelmére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket megtartani;
b) a közúti jelzések rendelkezéseinek, továbbá a forgalom irányítására, ellenőrzésére jogosultak utasításainak eleget tenni;
c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon.''
''A járművezetés személyi feltételei:
4. § (1) Járművet az vezethet, aki
a) a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes engedéllyel rendelkezik, és a jármű vezetésétől eltiltva nincs;
b) a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van, továbbá
c) a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll, és szervezetében nincs szeszes ital fogyasztásából származó alkohol.''
Tehát elvileg ha tudsz törött kézzel vezetni, akkor mehetsz. Szerintem rendőrfüggő, papucsban szerintem simán megbüntet, mezítláb, nehéz téma...sztem rendőr függő, bár nem látnak be épp miben ülsz a kocsibas...de sztem balesetveszélyes, én sosem vezetnék igy -
_seth_
veterán
Neked más a véleményed mint nekem ez van
Én tartom, hogy semmi értelme nem lenne egy ilyen szabályozásnak hiszen a balesetek nem csak gyorshajtás miatt következnek be + a gyorshajtás sem olyan, hogy 200-tól kezdődik... Ugyanaz az autó 90 lóval kevésbé sérül 150-nél ha nekimegy a betonoszlopnak mintha 200 ló lenne benne? Nem hiszem -
_seth_
veterán
De itt nem a kg/le fogja megadni, hogy a sofőr hogyan vezet
90LE az már elég akár a 200km/h-hoz is... akkor minek a limit?
''ez persze a hülyéket nem szűri ki'' akkor kérdezem én, hogy mi értelme? Velük van probléma nem azzal aki normálisan vezet, szal akkor mire is megyünk ezzel a beosztással?
''de legalább nem lenne az, hogy milliomosapuka megveszi a húszmillás rakétát, és az első úton meghalnak négyen benne'' Olvass a neten, nézd a tv-t és nézd meg, hogy milyen autóban halnak meg a diszkók után... ritka a 20 millás autó... elég a pár százetres is ehhez 90 lóval -
_seth_
veterán
De az sem jó semmire, ilyen alapon egy trabant vagy kispolák is lehet nagyfalat... ugyanez van motornál is.
Mégis, hogyan képzelnél el pl egy 5 lépcsős autós rendszert? Hol lenne a 26 lovas trabi és hol az m6-os bmw 500 lóval? És akkor kérdezem, hogy egy frissjogsist melyik autó gátolja abban, hogy beláthatatlan útszakaszon elkezdjen előzni és frontálisan ütközzön? Ugyanakkor miből lehet azt tudni, hogy a trabis tuti egy állandó lassanhajtó az m6 tulaj pedig mindig gyorsan hajt? (persze a trabi nem fog 250-et menni szemben az m6-al). -
-
tildy
nagyúr
Elnézésed kérném a tegnapiért , csak kicsit felhúztam magam rajta , hogy beírtad ''Attól, hogy láttál egy autós idiótát, még a legtöbb motoros barom.'' . Mert ha pont akkor jön, mikor mi érünk oda, és emiatt lemegyünk a padkára és elszállunk mint a győzedelmi ... Akkor most valószínűleg ápolgatnám a sebeim, hiába hordok protektort... ( a mienk max sebessége 205, tehát 275el egyáltalán nem jöhet...Az adott helyzetben kb 90-95el mentünk)
-
tildy
nagyúr
Tildy ilyet nem irt.
Olvass vissza.Mert ezt irtam:
Minap az 5ösön egy vadbarom kezdett úgy előzésbe,
Illetve azt, es meg azt mondjak, hogy a motorosok hulyek.
Tehat tildy egy szoval sem irta, hogy csak az autósok a hülyék, eszem ágában se volt ilyet írni ide..
Esetleg linkeljek is? Egyebkent is nekem csak kocsira van jogsim, minek mondanam magamra? -
tildy
nagyúr
Szabalyosan kozlekedo baratnomet (motorozik) ketszer csapta el balf.sz autos. Maradjunk annyiban, mivel eleve tobb autos van, eleve tobb a balfek koztuk. Aranyokat msot ha lehet ne nezzunk, majd akkor ha annyi autos lesz, mint amennyi motoros msot, es annyi motoros, mint ahany autos most.
Egyebkent meg nyomasd csak ezt a dumad, de ha kerhetlek , ha valamelyik balfek autostarsad kinyir veletlen engem, akkor majd hoz egy szal viragot a siromra. Talan megerdemlem , mert te egy kalap ala veszed az osszesed. Mellesleg autobalesetben is sokszor az hal meg, aki vetlen.... Nem jol van ez igy.
Ettol fuggetlenul meg nem hulye, bena az osszes sofor....
[Szerkesztve] -
bolondember
MODERÁTOR
-
Topiccsendőr
addikt
Kisvirágszál.
Addig amíg nem mutatták be a videót neked eszed ágában sem volt ilyesmit írni ide, úgyhogy 1:1
Ja én legalább benne vagyok abban, amiről itt vitatkozunk. Asszem egy picit nagyobb rálátásom van erre a témára.
Kérlek ne beszéljünk már olyasmiről, amiről neked csak mondott valamit egy olyan ember akinek mondak valamit. -
Topiccsendőr
addikt
Miről beszélsz? Itthon is van elég lehetőség, Euroring, Hungaroring, Panóniaring, talán még a Kakucsringet is idesorolhatjuk, nem kell gyorsan menni mindenáron.
Rengeteg lehetőség van, és gyakran, csak megint olyan irogat, aki rohadtul tisztában van ezzel a témával úgy látom.
A bibi az, hogy egy fél napra 12 000 forint a Hring, és majdnem ugyanennyi a feleakorra Euroring is.
Én inkább ott látom a problémát, hogy a sznobizmus átment egyfajta lóerőszámháborúba a motorozásnál is, esze ágában sincs egy kezdőnek, hogy vegyen egy 250-es sportmotort, majd utána egy 600-at, és ha a 600-assal megy egy 2:10-et a Hungaroringen, akkor utána egy ezres gépet. Legtöbbjük azt sem tudja, hogy minden egyes gurulás előtt guminyomást mérjen a ZX-10-esén, a saját élete érdekében. Vagy hogyan használja az ellenkormányzást. stb stb -
N1
tag
Külföldön más a helyzet, megvan a lehetőség, hogy kitombolják magukat a versenypályákon.. És rendszeresen vannak nyíltnapok, nem egy nyáron öt..
Vagy nézzétek meg akár Milánó vagy Berlin vagy Párizs utcáit, televan robogóval, mert ott az a praktikus közlekedési eszköz. Itthon erről sajnos szó nincs még. -
bolondember
MODERÁTOR
sokkal több autós szenved balesetet, mint motoros...
és arányaiban is több szvsz köztük az állat...
Csakhát, egy motoros péppézúzódása sokkal nagyobb hírértékű, mint egy két kocsi szembetalálkozása.
Erről szól a magyar ''médija''... Nem az történik a világban, ami onnan folyik.. ami nem szenzációs, az nem hírértékű... -
Topiccsendőr
addikt
Nincs semmi és...
Szólj hozzá az éppen felkapott témákhoz. Nézd a tévét, rökönyödj meg a videón, majd hívd át Karcsit, Misit, Bélát, igyatok egy sört, beszéljétek meg, hogy micsoda gyökér az összes motoros. Majd töröljétek meg a szátok szélét és értsetek egyet abban, hogy ti jobbak vagytok ''ezek'' meg barmok mind. Az összes. -
Retro11
senior tag
Ezt én is tudom bizonyítani
!Oszt csak níznek h ''bazzeszakadtfehérfaszombiztosnitrospedigskodábaméglenneerőcsaknemnyomtamtövig''
!
Hát igen...
Integra: Teljesen egyetértek veled!Igaz sokan rühellik a Fordot de bizony a 80'-90'években elég jó autókat csináltak,mondhatni élményautót olcsón,amit ma már egyik gyártó sem tesz meg....Brühühü
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Az nem kérdés, hogy tudsz-é vezetni avagy sem.
Én pl. nem.
Ne gyaluld. Egy nem slick lekopva életveszélyes. Túl vékony. ~3 pillanat alatt az acélsodronyokig kopik, aztán azok meg el. Alattunk szállt már el makadám úton így gumi... Még jó, hogy szuzi volt, nem fogtunk árkot/fát.
Ladaöcsibe' sperr milyen..? Nem gyengült el valamitől..? Olyat még nem szagoltam, hogy MURVÁN ne lehetne megindítani a seggét rendesen. -
dragonfx
veterán
az is volt, mert már nem ment tovább de a srác nyomta tovább neki
..mondjuk amikor befarolt ilyen sárkátyús helyne hát mind4 bebaxtuka fejönket nagy röhögés közepette...ha vidéken laknék tuti vennék egy külföldi papírós, valami csapató verdát......mert tot vannak jó helyke ilyenre
-
Gyuri27
félisten
Ellenben nem túl drága hozzá a cucc és halandó ember is tudja javítani! Ami valjuk be nem hátrány.
A mai verdákon már izzót sem lehet cserélni normálisan.
t1: régen engem akkor szerettél volna. Az én drágám 81-es, 6v-ról átalakitott bilikék kombi volt. 9-10 liter körül kajált. Kb. kéthavonta kellet féltengelyt cserélni.Volt, hogy kilencen utaztunk vele.
Istenem de rég volt.
[Szerkesztve] -
t1
veterán
Nem régibe változott meg a nézetem mert:
Jöttem haza stradról.
18-30 kor indult a busz Zircre ami kb 18:55 re ért volna be ha nem egy undorító paraszt vezetki aki 50-el ment végig a 82-esen, 19:15re beértem zircre de 19:00 ment az utolsó buszom.Szal gyalogolhatok hazáig ami 10-11 km feltört sarokkal mert az új cipőm tönkrebaszott.
Oké sántikálok haza stoppolok is.. elment melletem kb 50 autó abból volt egy passat 1.8 T majdnem elütött meg egy A6 jött szemből és átjött az én sávomba mert rallyzot ugy kellet az árokba beugranom.
Na ekkor fogadtam meg énsem segítek senkinek ilyen helyzetben.
Amúgy kb a 10.5 kmnél egy öreghölgy megált ugy hogy nem is stoppoltam -
t1
veterán
képzeld én lehet nem álltam volna meg mert bennem nincs annyi emberség mint pl benned...csak te is milyen vagy dragon ír vmit és egyből oltod mert nem tettszik a véleménye... na akkor ez se tettszen
Igen és paraszt vok, amúgy se neki kellet volna megállni, hanem aki elütötte, és ha ő nem akkor a mögötte levő. Az csak egy szerencsétlen dolog hogy dragon látta az egészet.
[Szerkesztve] -
Dalai Láma
őstag
Rühellem az ilyen kis buzi férgeket. Mi a f@szt képzel magáról? Felőlem úgy öli meg magát, ahogy akarja, hajtson fának, vagy betonfalnak, engem hidegen hagy. De hogy másokat meggyilkoljon a faszagyúsága miatt...
És ilyenből nem kevés van. Pár hete orfűről jövünk hazafelé, kellemes emelkedős kanyargós hegyi útszakasz, lefelé tényleg lehet szágultozni rajta, csak szar a minősége, és beláthatatlan kanyarok. Szóval megyünk felfele, mikor egy ocsmány f@sz jön velünk szemben félig a mi sávunkban. Nem 90-nel. Majdnem telibe talált minket. Pedig már majdnem lent voltunk így is az útról. Ezen az útszakaszon sok biciklista szokott tekerni. Rossz belegondolni, hogy mi lett volna ,ha épp ki kell kerülnünk egy biciklistát. Csúnya dolgok... .
Nem értemMenő dolog mások életével játszani? Vazze, az a 3 perc nem számít semmit, ki lehet várni a megfelelő pillanatot az előzésre, de az triviális, hogy kanyarban, záróvonalnál a saját sávomban maradok.
Nem is értem, mit gondolt ez a baromarcú is. És persze a vétlen halt meg. Mondhatjátok, hogy neki is jobban a szélen kellett volna mennie, de hát akkor is. Az ilyen tetveknek a börtönben a helyük, de hogy jogsit nem érdemelnek, az is biztos. Rohadékok. És tel van velük az ország.
N1 nem kimondottan neked ment, csak félrekattintottam. -
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
Ha az azt megelöző hsz.ek színvonala is hasonló akkor mit vársz?
Most is te veszed poénnak a dolgot amit le írtál, és én vágóm is, és a szmajli is a tiédben van benne most is, ami jelzi hsz.ed komolyságának hangvételét.
Ezek szerint te aze gész életet halálósan komolyan veszed, na látód ebben biztosan különbözünk.
Nem biztos, de még nem késő az msn instalálnód, és használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest