- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Projektor topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Azt tudjuk, hogy 680 meter mar nincs kozelben (BH 1995.78)
Amugy meg az uton mennyire kell emlekeznie az egyszeru: teljesen. Ha nem biztos valamiben, akkor jarja be az utat gyalog es kiderul h milyen tablak voltak amiket be kell tartania. Aki meg nem tud emlekezni, az erkezeskor irja fel egy papirlapra es hagyja a kormanyon. (Ha reggel felkelsz es nem jut eszedbe melyik orszagban vagy, az nem jelenti azt, hogy nem kell betartanod a torvenyeket.)
De tegyuk fel a masik iranybol a kerdest: jogod van-e masokat veszelyeztetni emlekezethiany miatt?
-
biker
nagyúr
Bocs, de a vita idején csak a google map kép állt rendelkezésre
én fixen emlékeztem, hogy egyirányú, de a google kép alapján "elhittem" hogy én emlékszek rosszulMa elmentem, kiderült nem emlékeztem rosszul
A kérdéseid meg remekek, szoktak ilyenek foglalkoztatni engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest