Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Aki belement az a hibás. Szerintem a mozgó autóhoz képest se tartott elég követési távolságot, meg aztán ott van az előrelátó vezetés, és itt most arra gondolok, hogy nem csak az előttem haladó járművet nézem, hanem azon is "túlnézek" és ha látom, hogy előtte már fékeznek akkor én is fékezek (vagy fékkészenlétben vagyok) Kamerán ez nem látszik jól, de a valóságban egy személyautón úgymond túl lehet nézni, ha meg kamion vagy más dobozos jármű megy előttem akkor nagyobb követési távolságot tartok.
-
negroo
aktív tag
Gyakorlatban mindig az a hibás aki bele megy.
Szerintem meg ha vészfékezet volna akkor is belement volna.
Itt a lerobbant jármű volt 3 szöge, de lehetett az is, hogy épp akkor robbant le. A srác szürke látta csak gyorsan beosont így a mögötte lévő beszopta.
Így a szabály szegésért a álló kocsi, de a balesetért a bele mennő lesz a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged