Hirdetés
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
dragonfx #548 üzenetére
Az, hogy valaki nem akar gyorsan menni az nem jelenti azt, hogy nem tud. Hála az égnek az utakon azért többségében normális emberek mennek, csak néha rontja el a közlekedés örömét egy két idióta önjelölt übervezető egy-egy szakadt német ócsakavasban (
), akik a mámorban, hogy képesek az 50-60 körül haladó járműveket leelőzni (ez ám a teljesítmény! Erre akár egy pörgősebb 50ccm-es kismotor is képes. Vagy egy tuningolt fűnyíró!) észre sem veszik, hogy ők váltak az utak f@szfejeivé...
-
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz) #547 üzenetére
Ha 50nél bestoppol mint itt sokan, akkor nem valúszínű.
Fostalicska max. a tiéd...nem is tudod ilyne kocsiról van szó.
-
biga
őstag
válasz
bolondember #537 üzenetére
Szvsz nem a fél...
-
dragonfx
veterán
1.0ás uno????
LOLLL...az mi????autó???
Megpróbálók tudást gyűjteni, de szólás nélkül nem megy.Ha van egy feltevésem valahogy választ kell rá találno hogy jól e gondolom nem?
Én sosem sírnék pláne nem ártanék ilyennel az autónak szándékosan. kit érdekel???...legyne boldog vele, én még mindig járni fogok az autóval mikor ő már a 3.kat hazsnálja mert szétkurta..de kormoljon csak tovább, hátha a saját kipuf gázától fullad meg a sötétített üvegei mögött.
....nekem akkor is szebb az autóm mint egy pug
Aki meg leköpte a bmw-t >>őt kéne darabokra rugdosni utána, hogy ilyet tesz egy ilyne autóval, ha lett volna ott még pár szerető bimmeres remélhetőleg meg is tették volna, azt érdemelné. megalázza miközben ő volt a megaluzer...az ilyennek nem való bmw hanem egy polski, azt köpdösheti, meg magát szembe a tükörbe.
...felháborító a viselkedése, és csak felbosszant az ilyne köcsög ember látatlanba
-
-
I_Am
veterán
válasz
dragonfx #520 üzenetére
Te tényleg beteg vagy.
1.0-s Uno is ugy odaverné a kocsidat, hogy mire észbekapnál már a hátsó lámpáit sem látnád.
Komolyan mondom, ha valamit nem ismersz vagy nem értesz hozzá legalább arra ne reagálj.
HDI Pug húzva ugy enne meg téged a bömössel reggelire, hogy sírva rugdosnád szét a verdád. (ahogyan sr-en volt már rá példa, hogy a bmw-s srácot ugy megalázta egy skoda, hogy a srác a 3-ik futam végén kiszállt és leköpte a bmw-jét. Szó szerint.) -
biga
őstag
Hát pont ez az. Ha már jó autóra nem tellett neki vagy nem volt annyi szakértelme, hogy jó autót vegyen (bár becsülendő és értékelendő, hogy egyáltalán van neki. No meg csoda, hogy még többé-kevésbé ép
), no meg se a vezetéshez, se az autókhoz nem ért, akkor legalább a szájával próbáljon a többiek ''felé'' kerekedni, és legalább szóban überbrutál gyorsuló/sebesség/lassuló/kanyarodó stb tudást felmutatni...
-
Gyuri27
félisten
válasz
parandroid #512 üzenetére
Persze ezt a változatot csak kelet eu kapta meg. Kint a 316-os ban 1.8-as moci van. Mert ez állitólag így nekünk olcsóbb. Az előző 520-ban 2.2-es...stb Azért a bmw-nél is értenek a számokhoz.
-
dokar
addikt
válasz
dragonfx #516 üzenetére
az a legérdekesebb, hogy te vered itt a legjobban magad, hogy mennyire zsír verdád van és a driving skilled is maximális, aztán egy nyomorult mezei videót sem publikálsz itt. sőt még egy árva képet sem láttunk a hőn áhított bömösödről. egyre erősebb bennem a gyanú, hogy te ide csak ökörködni jársz és hogy bomlaszd a társaságot.
-
-
dragonfx
veterán
válasz
Úristen ne, ha lenyomna egy 1.3as corsa megölöm magam
-
I_Am
veterán
válasz
1.4 HDI Pugok azok vadállatok.
Szenvedtem már egy húzottal egyszer, elég volt, hogy 3-ikban meg tudtam fogni. (aztán észrevettem, hogy ment a klímám)
-
parandroid
félisten
válasz
dragonfx #491 üzenetére
Félreértesz. 'Alulmotorizált alsókategóriás batár' így egyben, összetartozó szókapcsolatokban. Az a baj az 1,6-os 3-as BMW-vel, hogy batárnak készül, és ebbe kap egy olyan motort, ami kevés neki.
Amíg meg nem vezettél magasnyomású turbódízelt, addig pszt. Mindenesetre ne lepődj meg, ha letol az autópályán egy 1,3 JTD Corsa vagy egy 1,4 HDI Peugeot 206. Hihetetlenül nyomatékos motorok, olyan menetdinamikával, amiről egy 1,6-os benzines soha nem is álmodhat. Egyébként nincs Corsám, a cégnek van.
Az N1-gyel folytatott párbeszédeddel kapcsolatban pedig:
Túlzásba viszed, sürgősen vegyél vissza a személyeskedésből.
p -
biga
őstag
válasz
dragonfx #501 üzenetére
Na ja. Mind ilyen szar volt, mi?
:
[link][link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Rendesen keresgélni kell, ha hasonlóan szar törésteszttel rendelkező autót kell találnom abbol a korból. Ember! Az a kocsi már akkor is az egyik legolcsóbb BMW volt. Nem rossz autó, de semmi más, mint egy középkategóriás (néhol csak alsóközépként jegyzik) autó kb középszerű képességekkel. Nem baj, ha szereted, az sem ha büszke vagy rá, de azért maradjunk a talajon (méghogy prémium).
A vezetni tudásodat (illetve annak a topicban való megnyílvánulását) most nem említem. Elég annyi, hogy szvsz az hogy élsz, az leginkább valami csodának köszönhető, bár te szemmel láthatóan mindent megteszel, hogy megöld magadat no meg egy-két ártatlan embrt az utakon.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest