- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én ezen a bosszankodáson már túl vagyok, megjártam a hadak útját anno még a Surface RT-vel (legyen magyar gari, számla). Aztán egy hónap után, mikor végre megkaptam, a bekapcsolásba bele is döglött
. Utána röpke 2 hónap alatt sikerült elintézni, hogy ráfizetéssel egy Surfac 2 kapjak helyette (ezt így utólag már nem bánom, akkor kicsit ideges voltam
). Na, azóta az itthon beszerezhetetlen dolgokat (Nvidia Shield, Dell Venue 11 Pro) a Cyberport.de-ről rendelem, 20 Euro-ért Magyarországra is elhozzák, vehetsz tőlük magánemberként 19%-német Áfa-val, cégként Áfa nélkül. Sokszor van náluk Surface akciósan, és mióta ennyire erős a dollár, kb nem éri meg USA-ból behozni.
-
pzstm
titán
Amit írsz jogos, sajnos magyar MSFT kardoskodik erte, illetve legalább azért, hogy más EU-s orszag ship to country list-jere felkeruljunk, de nope...;(
EU más országában kaphato, EU-n belül neg hozhatod/viheted, s ezt egy kereskedő is megteheti.
Weblapon nem lehet kint, ki sem írhatják kinel kapható, mivel hivatalosan nem vagyunk Surface orszag, nincs rá support es garancia sem az orszagban(megsúgom nem igaz, mert Xbox-hoz hasonlóan megy a dolog, de mindegy)
Szoval garwnciaval, magasabb magyar aron magyar afaval is be lehet szerezni már, remélem hamarosan tudnak weblapot is csinálni majd neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest