Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én ezen a bosszankodáson már túl vagyok, megjártam a hadak útját anno még a Surface RT-vel (legyen magyar gari, számla). Aztán egy hónap után, mikor végre megkaptam, a bekapcsolásba bele is döglött
. Utána röpke 2 hónap alatt sikerült elintézni, hogy ráfizetéssel egy Surfac 2 kapjak helyette (ezt így utólag már nem bánom, akkor kicsit ideges voltam
). Na, azóta az itthon beszerezhetetlen dolgokat (Nvidia Shield, Dell Venue 11 Pro) a Cyberport.de-ről rendelem, 20 Euro-ért Magyarországra is elhozzák, vehetsz tőlük magánemberként 19%-német Áfa-val, cégként Áfa nélkül. Sokszor van náluk Surface akciósan, és mióta ennyire erős a dollár, kb nem éri meg USA-ból behozni. -
pzstm
titán
Amit írsz jogos, sajnos magyar MSFT kardoskodik erte, illetve legalább azért, hogy más EU-s orszag ship to country list-jere felkeruljunk, de nope...;(
EU más országában kaphato, EU-n belül neg hozhatod/viheted, s ezt egy kereskedő is megteheti.
Weblapon nem lehet kint, ki sem írhatják kinel kapható, mivel hivatalosan nem vagyunk Surface orszag, nincs rá support es garancia sem az orszagban(megsúgom nem igaz, mert Xbox-hoz hasonlóan megy a dolog, de mindegy)
Szoval garwnciaval, magasabb magyar aron magyar afaval is be lehet szerezni már, remélem hamarosan tudnak weblapot is csinálni majd neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, átmenetileg jegelve
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Utána röpke 2 hónap alatt sikerült elintézni, hogy ráfizetéssel egy Surfac 2 kapjak helyette (ezt így utólag már nem bánom, akkor kicsit ideges voltam
). Na, azóta az itthon beszerezhetetlen dolgokat (Nvidia Shield, Dell Venue 11 Pro) a Cyberport.de-ről rendelem, 20 Euro-ért Magyarországra is elhozzák, vehetsz tőlük magánemberként 19%-német Áfa-val, cégként Áfa nélkül. Sokszor van náluk Surface akciósan, és mióta ennyire erős a dollár, kb nem éri meg USA-ból behozni.