Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
A legutolsó rendszerfrissítés után létrejött magától egy rendszergazda fiók is, nem tudom, hogy, természetesen rendszergazdai jogokkal, ugyanúgy mint ahogy az eredetileg használt fiók is az de ott sem engedi kapcsolgatni. Nem emlékszem, hogy lett volna feltelepítve bármilyen olyan program ami összefüggésbe hozható a dologgal. Többnyire az asszony használja a laptopot én pedig az asztali gépet, én kísérletezőbb típus vagyok a példának felhozott programra reagálva és megkockáztatom, hogy én magamnak az asztali gépre telepítettem hasonló progit, a laptopra szerintem nem, az asszony magától biztosan nem, nekem nem problémázik, az asszonynak igen.
Nem annyira lényeges valójában, nem nagyon szoktuk kapcsolgatni, csak feltűnt, hogy rendszergazdai joghoz van kötve miközben az vagyok, és ha nagyon más vírusirtót akarnék használni az úgy is kikapcsolja a Defendert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest