Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Lehet félreértettél, minden irónia nélkül írtam a hozzászólást ténylegesen érdeklődési szándékkal. Igen, a linkelt dologról tudok de mint ahogy a cikk is írja ez csak annyit csinál, hogy nem dobja fel a rendszergazdai jogosultságra figyelmeztető és jóváhagyó párbeszédablakot az azt igénylő alkalmazások vagy műveletek futtatása során, amit egyébként is le OK-z az ember hanem automatikusan jóváhagyja. Mivel olyan sűrűn nem kapom az arcomba ezt a párbeszédablakot ezért nem is aktiváltam a szuper adminisztrátorságot, és nem is gondolom, hogy ez változtatna a helyzeten, de azért köszi!
-
Danecay
addikt
Erősíts csak rá bátran, nem vagyok valami nagy rendszergazda expert. Tehát azt mondod, hogy attól, hogy a Gépházban a felhasználói fiókom beállításainál a nevem alatt azt írja, hogy Rendszergazda, valamint a számítógép-kezelés/helyi felhasználók és csoportok NEVEM tulajdonságaiban szereplő tagság fülön is szerepel a HomeUsers mellett a Rendszergazdák kategória is, attól még nem vagyok rendszergazda? Hogyan lehetek akkor rendszergazda? Egyébként a létrejött rendszergazda fióknak is ugyanilyen tulajdonságai vannak.
-
Danecay
addikt
A legutolsó rendszerfrissítés után létrejött magától egy rendszergazda fiók is, nem tudom, hogy, természetesen rendszergazdai jogokkal, ugyanúgy mint ahogy az eredetileg használt fiók is az de ott sem engedi kapcsolgatni. Nem emlékszem, hogy lett volna feltelepítve bármilyen olyan program ami összefüggésbe hozható a dologgal. Többnyire az asszony használja a laptopot én pedig az asztali gépet, én kísérletezőbb típus vagyok a példának felhozott programra reagálva és megkockáztatom, hogy én magamnak az asztali gépre telepítettem hasonló progit, a laptopra szerintem nem, az asszony magától biztosan nem, nekem nem problémázik, az asszonynak igen.
Nem annyira lényeges valójában, nem nagyon szoktuk kapcsolgatni, csak feltűnt, hogy rendszergazdai joghoz van kötve miközben az vagyok, és ha nagyon más vírusirtót akarnék használni az úgy is kikapcsolja a Defendert. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Azzal a jelenséggel, hogy a Defendert nem lehet kikapcsolni sem rendszergazdai joggal felvértezett felhasználói fiókkal sem pedig Rendszergazda fiókkal mert arra hivatkozik a Rendszergazda kezeli mit lehet kezdeni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest