Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor nem csak nálam csinálja

Azt megszoktam, hogy ugye rengeteg állományt néz át, de a 4-esig ennyire nem volt szembetűnő, hogy vizsgálat elindítását követő 1-2 órában a rendszer partíción mindössze 70 000 állományt nézett át. Most ez is feltűnt
Amit azért keveselltem az eltelt idő és a tudás függvényében miszerint kb 2 millió állomány van a rendszerben 
ddani868: Hát nekem megszokásból le van töltve mindig a legfrissebb verzió telepítője minden olyan programnak, mely fel van telepítve a rendszerre, így egy esetleges megborulás esetén, nem kell a netről húzogatni, hanem megy egyből. Kis programoknál több lenne a keresgélési idő, mint maga a letöltés... viszont 200 megás cuccoknál mint amilyen például a LibreOffice nincs kedvem várni 2-3 percet, ameddig letöltődik.
Igazából az időt nem is ezek veszik el jobban hanem:
1. Ezen a kisebbik gépen dupla rendszer ellenőrzés van, mert egyszer ellenőrzi a Vista rendszerpartícióját egyszer pedig a Windows 7 -ét, és utána jön csak a nagy partíció melyen vannak az imént emlegetett telepítőfájlok

2. Van pár játék amiket még a Direct2Drive-ról vettem (mai nevén GameFly)
Ezek lennének...

Nem csak ennyi játékom van onnan, csak ennyi van ezen a gépen

és ezek egy része DVD-re sem írható, jó nagy zip állományba töltődött le a D2D-ről

Most az van, hogy amelyiket már végig játszottam ,annak a telepítőjét törölni akarom, mert ha véletlen nosztalgiázni támadna kedvem - bár rám annyira ez nem jellemző, akkor a GameFly kliensből bármikor letölthetném újra.
Amúgy ez a minden játék amit vásároltam legyen meg vagy a polcon vagy a merevlemezen egy régi berögződés

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest