- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- OLED TV topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Aktív témák
-
-
DroneZ^
őstag
válasz
Seren1ty
üzenetére
pontosan, ime3 -> 1.7 és mx518 2.6 volt a sensem, nem a csuszás miatt nemtom az ime-t mozgatni rendesen, hanem, alul nagyon széles és ezért nehezebben tudom rántogatni... ezáltal joval kisebb is lesz az a terület, ahova egér emelése nélkül tudok 1 rántásból célozni... mx518-nal 2x akkorat lehet forogni, viszont ime3-al a mozgocélpontokra siman lehet 1 golyosakat HS-t rántani, meg mm pontosan lehet irányitani, viszont ha nagyon gyorsan több mint 90 fokot kell fordulnom, azt soxor bebukhatom

-
DroneZ^
őstag
válasz
Seren1ty
üzenetére
figy, vegyél a pixelbe drágán, ha nagy fan vagy, lesz*rod mennibe kerül és amugy is 1 ezres különbség lehet max, többet ér mint hogy itt szenvedsz egér nélkül, megveszed azt jovan, ha belegondolsz az az 1 ezer elmegy mondjuk 1 hét alatt ha kicsit töbet eszem a mekibe vagy akármi, vedd meg és lepd meg magad vele érted, légy boldog

-
DroneZ^
őstag
jaja, sztem is jo, jobbak a betütipusok, amugy nemtom miben jobb a gps gui-nál, mindkettőt istenitik, de van még wcg gui, állitolag messze a legrosszabb
meg van sk gui, azt nem probaltam még, amugy 1 uj észrevétel: az ms intellimouse explorer 3 oldalán a gombok nekem nagyon lötyögnek, szinte lenyomom fél centit és utána kattan csak le, érdekes, meg ha rángatom az egeret hallatszik h lötyög 
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
-
nahat
tag
Az holnap van
Vakarhatják rendesen a fejüket, hogy mennyibe is kerüljön. Szóval rohadt keresett patkány lesz egy ideig, de mégsem addhatják az 1600 dpi-s dögök árán. Sőt a G1 árán sem. Na midnegy főjön az ő fejük. Én olyan 8 fele saccolom az árát. Nem mondom, hogy olcsó, de ha valaki jó egeret akar akkor ez biztosan szeretni fogja. Bár az 1.1 se rossz, ez mégis ergonómikusabb. Lehet pusztán gyűjtési szándékból én is veszek egyet.
Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg van sk gui, azt nem probaltam még, amugy 1 uj észrevétel: az ms intellimouse explorer 3 oldalán a gombok nekem nagyon lötyögnek, szinte lenyomom fél centit és utána kattan csak le, érdekes, meg ha rángatom az egeret hallatszik h lötyög 

nem találok egyszerüen valaki adja már el nekem !