Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Hunner
senior tag
N? ''Egy feltörekvő csillag'' Nagyon fiatal, nagyon sikeréhes, WCG qualin top3 lett a Volgare-al az első LANukon. (igaz hogy utána oszlottak meg de hát magyar csben ki nem oszlik?
)
kics1: Én ugytudtam hogy Heaton és walle 1.1A-t használ, ezekszerint mégse

DroneZ: Lehet hogy már G1el játszik, én GPS8on láttam utoljára játszani akkor Mx518 volt a kezében
(GPS 8 rég volt már
)
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
mx518 az utolso jo logitech, csak az 1600dpi keseritett el , ez az irdatlan fejlesztés, tudjátok, az ime3 400 dpivel igaz h 9000fps és 25g gyorsulas, és 54 feletti inch per second, na az mindent aláz mindenben, csak a dpi kevés, és nem kell az az irdatlan sok dpi, csak kezelhetetlen lesz, pl copperheadet is 400dpire butitotttam le mert amuyg nemtudtam jaccani, sztem te is rakd le 400-ra vagy minimum 800-ra, nekem mx510 volt a kedvenc egerem, versenyeken voltam, sosem csapott be, és még most is siratom mert annyira tetszett és az az egér engem sosem hagyott cserben, nem mint a razer, nem adja be a fejest, meg valahogy nem érzem magam vele egyhullamhosszon, az ime3 hasonlo de nem az, sztem az mx518 is jo egér sött optikaban a 3 legjobb volt az ESreality teszten, nekem nem volt még olyan egerem... nem is lesz mert ha veszek 510-et veszek...

Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony PSP
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

)
![[kép] [kép]](http://shop.runet.ru/images/goods/15606.jpg)