Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Seren1ty
tag
nekem a kezem és az ujjaim csodálatos kényelemben elférnek az egéren

dehogy vagyok pro, bár egyszer pikit majdnem elvertem fragpoint aim 1on1-ben, csak 2 vagy 3 körön múlott asszem
csak már jóideje játszok és ismerek jópár személyt 
jah ne is mondd, gps6-on néztem a ruszki srácokat, egyiknek volt egy 5x5 centis allsop padja, ilyen gusztustalan vizcsepp mintás, egy mx518-al, mind a mai napig nem tudom elképzelni, hogy az az ember tényleg azon játszott (aztán arról ne is beszéljünk, hogy ők ugye mikrofont nem használtak, mert minek? torkaszakadtukbol üvöltöttek...
)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

csak már jóideje játszok és ismerek jópár személyt