Új hozzászólás Aktív témák

• zsoltip

őstag

Üdv Fórumtársak!
    Összegeznék néhány közelmúltbeli kérdést, amiben továbbra sem jutottam előbbre, és a segítségetek kérném.

1.) Hogyan tudok nyomtatni Outlookban (asztali alkalmazás és online felüet egyaránt) úgy, hogy az előzmény leveleket ne vegye hozzá a nyomtatáshoz, csak és kizárólag az adott levelet? Tehát csak és kizárólag 1 adott levél, előzmények nélküli nyomtatása.

2.) Outlook asztali alkalmazás, O365 részeként, W10 Pro rendszeren. "Résztvevők listájának elrejtése" opció hogyan állítható be a naptárban??? Weben megvan, de asztalon nem. Mikor kerül bele az asztali Outlook lehetőségei közé???
    Van erről infónk?

3.) Skype for Business asztali alkalmazásban, hogyan tudom visszakapcsolni, az "X"-re kattintáskor, bezárásra figyelmeztető jelzést/ablakot? Tehát azt szeretném, hogy jelezzen/sikítson, ha pl. meeting közben rányomok "véletlenül". Nem találom a beállítások közt.

4.) Telepítettem a WhatsApp desktop alkalmazást.
    Ehhez még telepítettem a WhatsappTray V1.9.0 alkalmazást.
    WhatsApp-ot manuálisan indítom el, amikor kell. Feleslegesen nem indítok alkalmazásokat a rendszer indításakor.
    Ennek megfelelően, ha a WhatsappTray automatikusan indul, hibára fut, mert nem találja elindítva a WhatsApp-ot.
    Hogyan tudom azt beállítani (ha lehet pontos segédleírással), hogy WhatsappTray elinduljon a WhatsApp indításakor, de csak akkor?
    Az sem lenne probléma, sőt örülnék neki, ha a WhatsApp bezárásakor, WhatsappTray is bezáródna.

Köszönettel,
    zsoltip

Új hozzászólás Aktív témák