Hirdetés
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Nem volt még topicja, én meg nyomom egy ideje,és beszélgetnék másokkal róla!
Pláne hogy vannak problémáim(általában az idióta Games for Windows klienssel amikor új tartalmakat installálnék).
Amúgy a játék nekem maximálisan addiktív,pedig soha nem játszottam még repülős játékokkal.
Kicsit keveslem a küldetéseket, de ha minden igaz majd folyamatosan kerülnek bele újak(remélhetőleg nem csak újabb és újabb fizetős tartalmak megvásárlása után).
Az aerocash keresgetés(forgó arany háromszög aminek megtalálásért xp-t kapsz) az állandó.
Alapból elég sok van benne,plusz naponta raknak fel újakat.
Én ma megvettem az Alaszka DLC-t is,fel is installálta a games for windows marketplace,de a játékban azt írja hogy még további ingyenes tartalmak szükségesek a használatához.
Aminek a letöltése közben pedig hibát jelez és nem tudom azóta sem használni..
(előtte hasonlóan jártam egy repülővel amit steam akcióban direkt azért vettem mert áruszállításra is alkalmas lenne,amit az alap gépekkel nem lehet,azért is fizettem és használni nem tudom.Már írtam a supportnak,de szerintem mire válaszolnak már lehet rég mással játszom...)
Tehát sajnos a micro'fos' szindróma bejátszik, de még így is alig várom hogy újra repülhessek!
első nap 6 órát toltam egyhúzamban és 10-es szintig mentem el,szinte az összes alapgéppel megcsinálható küldetést megcsináltam, ezért is vettem meg a hawaii-i majd az alaszkai kieg.-et is.
A hawaii pack tökéletesen feltelepedett és használom is,az alaszka és egy gép viszont csak pihen...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Surface Go 3 10.5" FHD IPS érintő i3-10100Y 8GB 128GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RX6700XT 12GB!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue- ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest