Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amur

addikt

válasz Amur #2 üzenetére

Az alaszka kieg. probléma egy teljes újratelepítés után megoldodott!

• Amur

addikt

Nem volt még topicja, én meg nyomom egy ideje,és beszélgetnék másokkal róla!
    Pláne hogy vannak problémáim(általában az idióta Games for Windows klienssel amikor új tartalmakat installálnék).
    Amúgy a játék nekem maximálisan addiktív,pedig soha nem játszottam még repülős játékokkal.
    Kicsit keveslem a küldetéseket, de ha minden igaz majd folyamatosan kerülnek bele újak(remélhetőleg nem csak újabb és újabb fizetős tartalmak megvásárlása után).
    Az aerocash keresgetés(forgó arany háromszög aminek megtalálásért xp-t kapsz) az állandó.
    Alapból elég sok van benne,plusz naponta raknak fel újakat.
    Én ma megvettem az Alaszka DLC-t is,fel is installálta a games for windows marketplace,de a játékban azt írja hogy még további ingyenes tartalmak szükségesek a használatához.
    Aminek a letöltése közben pedig hibát jelez és nem tudom azóta sem használni..
    (előtte hasonlóan jártam egy repülővel amit steam akcióban direkt azért vettem mert áruszállításra is alkalmas lenne,amit az alap gépekkel nem lehet,azért is fizettem és használni nem tudom.Már írtam a supportnak,de szerintem mire válaszolnak már lehet rég mással játszom...)
    Tehát sajnos a micro'fos' szindróma bejátszik, de még így is alig várom hogy újra repülhessek!
    első nap 6 órát toltam egyhúzamban és 10-es szintig mentem el,szinte az összes alapgéppel megcsinálható küldetést megcsináltam, ezért is vettem meg a hawaii-i majd az alaszkai kieg.-et is.
    A hawaii pack tökéletesen feltelepedett és használom is,az alaszka és egy gép viszont csak pihen...

• Amur

addikt

MICROSOFT FLIGHT

Egy újabb ingyenes játék a Microsoft-tól.
    Hawaii-on,és fizetős tartalom megvásárlása után Alaszkában repkedhetünk különböző gépekkel.
    Állitható időjárás, szép helyszínek, de árkádosított irányítás.
    Ez utóbbi miatt a szimulátorrajongókat elveszítik(bár van állítási lehetőség a realisztikusság fokozására),
    de nyernek sok-sok árkád játékost világszerte! (nekem még így is nehéz volt, mert soha nem játszottam még ilyen típusú játékkal).

Minimális gépigény:
    CPU: Dual Core 2.0 GHz
    RAM: 2.0GB
    VGA: 256 MB card capable of shader 3.0 (DX 9.0c compliant)
    DX: DX 9.0c
    HDD: 10 GB Hard Drive space

Ajánlott gépigény:
    CPU: Intel® Core™ i7 960 @ 3.20GHz, AMD® Phenom™ II X6 1100T 3.3 GHz or better
    RAM: 6GB
    VGA: ATI Radeon™ HD 5870, NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
    HDD: 10 GB Hard Drive space

Új hozzászólás Aktív témák