Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Nem volt még topicja, én meg nyomom egy ideje,és beszélgetnék másokkal róla!
Pláne hogy vannak problémáim(általában az idióta Games for Windows klienssel amikor új tartalmakat installálnék).
Amúgy a játék nekem maximálisan addiktív,pedig soha nem játszottam még repülős játékokkal.
Kicsit keveslem a küldetéseket, de ha minden igaz majd folyamatosan kerülnek bele újak(remélhetőleg nem csak újabb és újabb fizetős tartalmak megvásárlása után).
Az aerocash keresgetés(forgó arany háromszög aminek megtalálásért xp-t kapsz) az állandó.
Alapból elég sok van benne,plusz naponta raknak fel újakat.
Én ma megvettem az Alaszka DLC-t is,fel is installálta a games for windows marketplace,de a játékban azt írja hogy még további ingyenes tartalmak szükségesek a használatához.
Aminek a letöltése közben pedig hibát jelez és nem tudom azóta sem használni..
(előtte hasonlóan jártam egy repülővel amit steam akcióban direkt azért vettem mert áruszállításra is alkalmas lenne,amit az alap gépekkel nem lehet,azért is fizettem és használni nem tudom.Már írtam a supportnak,de szerintem mire válaszolnak már lehet rég mással játszom...)
Tehát sajnos a micro'fos' szindróma bejátszik, de még így is alig várom hogy újra repülhessek!
első nap 6 órát toltam egyhúzamban és 10-es szintig mentem el,szinte az összes alapgéppel megcsinálható küldetést megcsináltam, ezért is vettem meg a hawaii-i majd az alaszkai kieg.-et is.
A hawaii pack tökéletesen feltelepedett és használom is,az alaszka és egy gép viszont csak pihen... -
Amur
addikt

MICROSOFT FLIGHT
Egy újabb ingyenes játék a Microsoft-tól.
Hawaii-on,és fizetős tartalom megvásárlása után Alaszkában repkedhetünk különböző gépekkel.
Állitható időjárás, szép helyszínek, de árkádosított irányítás.
Ez utóbbi miatt a szimulátorrajongókat elveszítik(bár van állítási lehetőség a realisztikusság fokozására),
de nyernek sok-sok árkád játékost világszerte! (nekem még így is nehéz volt, mert soha nem játszottam még ilyen típusú játékkal).Minimális gépigény:
CPU: Dual Core 2.0 GHz
RAM: 2.0GB
VGA: 256 MB card capable of shader 3.0 (DX 9.0c compliant)
DX: DX 9.0c
HDD: 10 GB Hard Drive spaceAjánlott gépigény:
CPU: Intel® Core™ i7 960 @ 3.20GHz, AMD® Phenom™ II X6 1100T 3.3 GHz or better
RAM: 6GB
VGA: ATI Radeon™ HD 5870, NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
HDD: 10 GB Hard Drive space
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest