- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Ezt az Eagletec cumót hol lehet kapni? Mongyuk nem hiszem hogy beleugranék, a további fejlesztés reményét meghagynám :) Amin most nagyon elgondolkoztam az az hogy az 1,7es Celeron áráért már lehet kapni pl Athlon XP 1800+-t, ami azért erősen veri teljesítményben. Van vhol a neten valamilyen összehasonlító táblázat hogy melyik proci mennyi hőt termel és mennyi ''fogyaszt''? Mert a cél ugye a halk és relatíve energiatakarékos működés, ami ha jobban elérhető a Celeronnal akkor egye fene a teljesítménykülönbséget.
-
kbalage2
aktív tag
Hát nálam 1 jó öreg 1,1es Athlon megy, (oldschool AXIA rulz :), ugye azon hűtés (megnemondom perpill mi annyiszor volt cserélve), chipseten venti, táp PFCs, vga-n venti, és 2 ford.szabályozott venti a házban. Szal kissé hangos :) Így egy 24 órás renderelés alatt a proci ''csak'' 60 fokos nyáron ha tombol a kániqla...
-
kbalage2
aktív tag
Nah ez így igen jól hangzik :) Lehet hogy így inkább egy 2ghzes Celeron lesz :) A gyári Intel hűtő mennyire hangos, tudja vki? Mert kb 1 ezressel több a dobozos verzió, abban van hűtő is. Vagy inkább vmi szimpla egyéb hűtő? Most már csak egy csendesebb meg nem túl drága tápot kell találnom :)
-
kbalage2
aktív tag
Gondolkodtam AMDn is, de a hűtés miatt inkább Intel. Nah meg az előző is az volt abban a gépben :) Nálam az Athlon nem a legcsendesebb, prochűtés + 2 venti a házban... A másik gép meg ugye folyton megy, az lóg a neten, ezért kéne a csendes megoldás. Tuning tuti nem lesz, stabilitás a lényeg, meg hogy lehessen filmet is nézni azért a letöltések mellett :)
-
kbalage2
aktív tag
Sziasztok!
Adott 1 433as Celeronnal felvértezett gép, ebben kéne egy alaplap+proc csere. A háznak maradnia kell, ezért marad a mATXes alaplap-méret is. Van 1 PC2700as DDR ram, ennek bele kéne menni. A gép 24/7 megy, szóval a stabilitás és a halk működés alap. Integrált vga meg hang is kéne. Valami Celeronos megoldásra gondoltam, azt hiszem ezt halkabbra össze lehet hozni, de cáfoljatok nyugodtan :) Amire én gondoltam az egy ASUS P4S533-MX alaplap és egy 1,7es P4 Celeron (400mhz fsb). ezeket plusz az új tápot meg lehetne oldani max 40k-ból. A véleményeteket kérném hogy ez a konfig megfelel-e a célra, vagy van jobb alternatíva, szal bármi. Nekem Athlonom van szal ezért nem vágom annyira ezt a kérdéskört :)
thnx
Balage
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen routert?
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Synology NAS
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest