Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
A fenti gépet asszem' jól összeraktam :), viszont a Bartont nálam is huzatban kell tárolni, annak van hangja. 1xCPU cooler, 1xCSET cooler, 1x VGA cooler, 1x PSU cooler, 4xCHAS cooler, az összessen 8. A CPU cooler ráadásul egy TT volcano 9, és mint ismeretes a TT Smartfan az egyik leghangosabb venti.
-
hi
tag
Gyari Intel huto eleg jo alternativa: megbizhato es eleg csendes. Ha teheted vegyel dobozos procit, erre ha jol tudom 3 ev a gari, es megkapod meg vele a hutot is. Megfontolando ... Masik lehetseges megoldas az Eagletec 810DLU lapja, ez olyan, hogy minden rajta van, proci raforrasztva, procihuto keszen felfogatva, DDR SDRAm-ot eszi (2x slot) szoval telejes megoldas. A proci rajta egy 1300 Duron XP, probaltam mar ilyen deszkat, stabilan mukodott.
-
dzsoni
senior tag
Milyen az az athlon kategóriáju hűtés? :F
Nekem egy KT7A megy napi 24 órán át, egy 1700+ Paloval. A CPU-n egy Glacialtech Igloo 2510 ''zakatol''. A chipsetről letéptem a ventit, a vga-n passziv van, a táp PFC-s. A leghangosabb dolog a gépben a vinyó. Ilyen halk gépem még nem volt. Egyébként a proci 33 fokos!
Aktív témák
- Battlefield 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest