Hirdetés
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Mini-ITX
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
A fenti gépet asszem' jól összeraktam :), viszont a Bartont nálam is huzatban kell tárolni, annak van hangja. 1xCPU cooler, 1xCSET cooler, 1x VGA cooler, 1x PSU cooler, 4xCHAS cooler, az összessen 8. A CPU cooler ráadásul egy TT volcano 9, és mint ismeretes a TT Smartfan az egyik leghangosabb venti.
-
hi
tag
Gyari Intel huto eleg jo alternativa: megbizhato es eleg csendes. Ha teheted vegyel dobozos procit, erre ha jol tudom 3 ev a gari, es megkapod meg vele a hutot is. Megfontolando ... Masik lehetseges megoldas az Eagletec 810DLU lapja, ez olyan, hogy minden rajta van, proci raforrasztva, procihuto keszen felfogatva, DDR SDRAm-ot eszi (2x slot) szoval telejes megoldas. A proci rajta egy 1300 Duron XP, probaltam mar ilyen deszkat, stabilan mukodott.
-
dzsoni
senior tag
Milyen az az athlon kategóriáju hűtés? :F
Nekem egy KT7A megy napi 24 órán át, egy 1700+ Paloval. A CPU-n egy Glacialtech Igloo 2510 ''zakatol''. A chipsetről letéptem a ventit, a vga-n passziv van, a táp PFC-s. A leghangosabb dolog a gépben a vinyó. Ilyen halk gépem még nem volt. Egyébként a proci 33 fokos!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Renault, Dacia topik
- Milyen program, ami...?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest