Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Igen, ezzel van a baj, hogy nem tud behúzni új felhasználókat/vásárlókat a rendszer.
Egy árcsökkentéssel talán ez ideiglenesen megoldódna, mert nem hiszem, hogy mindenkinek olyan könnyen elérhető a Sony/Nikon/Canon, Fuji milcek és obik.Nagyon OM_S cuccot nem tudnék venni. Még a 20mm lencse is - gondolom - oly gyökerekel rendelkezik.
Egy EM5 mk3 nálam kimaxolná az igényeket, mindamellett, hogy jó szolgálatot tesz a kis EM10 mk2 is. -
aginor
veterán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Én ennyire most nem vagyok borúlátó, de szerintem sem véletlen, hogy a "wowkamera" nem akar megjelenni. Ebben mondjuk nem a JIP töketlenkedését, vagy pénzügyi erejét látom, sokkal inkább csak azt, hogy az évben már megjelent két "wowkamera". Egy a Canonnál, egy a Nikonnál, és ami tavaly év elején még wow lehetett volna, az mostanra már csak tisztes középszer. Ennek fényében pedig csak vakaróznak az Olynál, mert lehet, hogy ezek a gépek olyan dolgokat mutattak, amire nem gondoltak, és egyelőre nem látják, hogy hogyan tudnának helytállni ellenük, ha már esetleg rálicitálni nem is tudnak.
Aztán persze tudja a fene, én is csak találgatok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest