Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz phedi77 #71517 üzenetére
Panasonic LX7, LX100, Sony RX100 MkIV, Fujifilm X30. De neked nem lesznek jók, mert egyik sem ad teleobjektívet. Ezért nézd meg az Olympus Stylus 1-est, Panasonic FZ300-ast, Sony RX10 MkII-őt. Nem sorrendi a felsorolás.
Nem létezik olyan gép amilyennek a specifikációját leírtad. Döntsd el miről mondasz le.(#71512) madgie
Tudom, de át lehet esni a ló túloldalára. Azt hisszük, hogy amit minden nap látunk nem fontos megörökíteni. Pedig az. Ha az elmúlt öt év képeit visszanézem, minden szarról van képem, csak épp a gyerekeim nőttek fel úgy, hogy róluk alig. Közös kép az asszonnyal? Mintha nem is léteznénk. Apám 78 éves, egy kezemen meg tudom számolni a róla készült képeket.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
t72killer
titán
Mindenki a sajátját fényezi: az RX100 IV király gép, melegszik, lelövi magát videózás közben, eszi az akksikat, rövid a zoomja, nincs rajt' vakukapocs/csati - viszont cserébe olyan képeket+vidiket hoz ki zsebberakható méretből, amitől bepisil az ember.
Szerk: bocs, most látom kompakt méretet írtál, nem kompakt gépet.
Cserélhető obis műfajban én elvagyok az e-pl5-tel, igaz, hamarosan új gazdit kell neki keresnem.
#71519: fentebb írta a kolléga, hogy nem szeret obit cserélgetni.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
80hun
addikt
Ott az e-m10 v. e-m10mark2
Ezeken van kereső is , gondolom erre értetted a betekintőablakot.
Vakunak vegyél rá külső vakut meike mk320 v. nissin i40
Gondolom még fényerős fixre lenne szükséged elégnagy a választék az oly és a pana obik közt, kérdés mekkora gyújtótávolságú kell (hány mm-es).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest