Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
robi212
üzenetére
Egyelőre elengedtem, mert nem találtam megfelelőt. Ez mondjuk pont jó lenne (a "kalapos" teteje ugyan nem ideális, de annyi baj legyen), viszont sajna kifutott, nem találtam sehol eladó példányt.
jjeahh:
"fémvázas hálós hátú, mint az Osprey Syncro?" - ilyet keresnék én is. Jelenleg egy 12l-es syncro-val mászkálok nyáron túrázni ha nem akarok fotós cuccot vinni magammal.
Felmerült bennem az is, hogy veszek belőle egy nagyobbat, és abba teszek majd valami insetret. Ez sem ideális megoldás, de alapvetően nem kíván több kompromisszumot tőlem, mint a dedikált fotóstáskák, miközben fele annyiba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Környezetvédelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Ha izzadós vagy, az ilyeneknél nincs jobb a kerek földön.