Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Polacheck #8019 üzenetére
Nekünk határidőre utalták a pénzt, teljesen korrekt módon.
Van ennek egy konkrét folyamata (azt hiszem kiutalási időszakok vannak), amit az üzletkötőd elmond neked, konkrét dátumokkal, határidőkkel. Ha nincs valami bonyolító körülmény (nem áll rendelkezésre valami papír, hamarabb kell a pénz) akkor sima ügy.
Mindent elmondtak előre, mi kell, mikorra kell, ők mikorra utalnak, és úgy is lett. Ez lehet, hogy üzletkötő függő is, de a miénk teljesen korrekt volt.
Én mindenkinek nagyon ajánlom a Fundamentát, akinek hozzád hasonló tervei vannak, nekem is "beszálltak" a lakásomba, és most rakom a következőt, hogy ha csere vagy felújítás lesz, akkor legyen miből.
Most már két módozat van, azt jól meg kell gondolni melyiket választod.
-
dabadab
titán
válasz
Polacheck #8019 üzenetére
"kb minden fórum azzal van tele, hogy mennyit szívnak az emberek akkor amikor a pénzükhöz akarnak jutni a lakáskasszából"
Fundamentáról van szó?
stangli: nekem úgy tűnik, hogy ez a Kiyosaki is leginkább a szövegeléshez ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest