Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Hehh, egész jól értem a mukit, pedig lassan már egy évtizede nem németeztem aktívan. Jó, mondjuk az sokat segít, hogy hochdeutsch, meg hogy sejtettem alapból is kb mit akar mondani, utcán azért sokkal nehezebb.
Lehet mégse veszett fejsze a német nyelv számomra. Mondjuk az nem segített sokat sosem a nyelvi fejlődésben, hogy ahányszor csak németül lehetett volna beszélni (legyen az akár németországi/ausztriai utazás, akár remote meló miatt) a beszédpartner vagy alapból angolul akart beszélni velem, vagy a második mondatnál váltott ha nem is perfekt, de felsőfokot bőven megütő angolra. Ezt még a kétnyelvű ovi, meg a gyerekek 5 nyelven taníttatásának a margójára.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest