- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Szerintem túlbonyolítjátok a "jó cselekedeteket".
Első végigjátszás alkalmával az első pályán a gitárt sem találtam meg, a templomban pedig öltem. Mégis a pálya végén a jó befejezést kaptam.
A megoldás egyszerű. Ölni szabad, de amikor a banda utolsó tagja észreveszi, hogy egyedül maradt és megadja magát, akkor csak kiütni szabad őt. A lényeg az, hogy ne kapj rossz "bevillanást".
Lényegében semlegesnek kell maradni a jó és rossz cselekedetek tekintetében. Ha nem csinálsz semmi jót, akkor rosszat se csinálj. -
FLATRONW
őstag
válasz
gainwardgs #1102 üzenetére
Ez így van, a benchmark a legterhelőbb jeleneteket állítja össze, amikkel jó eséllyel a játékban nem is találkozunk. Lényegében ez egy legrosszabb eshetőséget mutat be.
-
FLATRONW
őstag
válasz
- = Zk = - #1001 üzenetére
Akkor honnan tudod, hogy hogyan fut a játék?
-
FLATRONW
őstag
válasz
- = Zk = - #998 üzenetére
Frissítsd a monitorozó programot. Ha RTSS-t használsz, akkor azt, nem biztos, hogy a régi már támogatja az RTX sorozatot.
-
FLATRONW
őstag
Ugyanaz, mint az Exodus Blues, csak kicsit másfajta feldolgozásban,
-
FLATRONW
őstag
Ezt én is majdnem beszoptam. A lemezen lévő alkalmazás a webes felületre küldött, hogy adjam meg a kulcsot.
Szerencsére már korábbról telepítve volt az alkalmazás, és steam-es berögződésem miatt inkább ott kerestem meg a kulcs aktíválása funkciót.
Egyébként tényleg érthetetlen, hogy hogyan rendelte hozzá a kulcsot bármihez is, ha nem is voltál bejelentkezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest