Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Quentin Ruby #2926 üzenetére
Az a baj, ha szükségem lenne akkora alapteljesítményre, akkor lenne..de fx-et nem vennék, mert fölösleges pénzkidobás, amennyi tuningtartalék abban a prociban van, lehet jövő ilyenkor már egy 20k-s prociban lesz alapból..
Mondom értelmezési problémáid vannak, nem hasonlítottam az 5000+t-t se sandihoz, se fx-hez..-ha nem nagy kérés, akkor legyél oly szíves, idézd már, hogy hol tettem ilyet, mert én nem találom...- jah igen, valszeg nekem nem menne a választás igazad van...
''Lehet hogy a 2800mhz-re felhúzott procid jól megy,na de ennek semmi köze nincs egy fx57-hez ami ott kezdődik ahol a másik tuning szintje kifárad...''.. Mondta valaki, hogy van sandi procim amit használok? Mert én nem...megint csak értelmezési problémák...
Ha időm engedi, és kedvem is lesz, esetleg elnézek arra a ph- talira, helyesírásról nem kell beszélnünk, pótold ami általános iskolában kimaradt...számtech témákról diskurálhatunk, bár arról is csak olyannal szeretek beszélni, aki ért valamicskét a dolgokhoz... megállhatunk egy szóra vagy másra is..legfeljebb meglepődszTovábbi esetleges gondoddal-bajoddal pls priviben keress meg, ne offoljuk szét a topicot ha nem muszáj...
Aktív témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest