Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Quentin Ruby #2926 üzenetére
Az a baj, ha szükségem lenne akkora alapteljesítményre, akkor lenne..de fx-et nem vennék, mert fölösleges pénzkidobás, amennyi tuningtartalék abban a prociban van, lehet jövő ilyenkor már egy 20k-s prociban lesz alapból..
Mondom értelmezési problémáid vannak, nem hasonlítottam az 5000+t-t se sandihoz, se fx-hez..-ha nem nagy kérés, akkor legyél oly szíves, idézd már, hogy hol tettem ilyet, mert én nem találom...- jah igen, valszeg nekem nem menne a választás igazad van...
''Lehet hogy a 2800mhz-re felhúzott procid jól megy,na de ennek semmi köze nincs egy fx57-hez ami ott kezdődik ahol a másik tuning szintje kifárad...''.. Mondta valaki, hogy van sandi procim amit használok? Mert én nem...megint csak értelmezési problémák...
Ha időm engedi, és kedvem is lesz, esetleg elnézek arra a ph- talira, helyesírásról nem kell beszélnünk, pótold ami általános iskolában kimaradt...számtech témákról diskurálhatunk, bár arról is csak olyannal szeretek beszélni, aki ért valamicskét a dolgokhoz... megállhatunk egy szóra vagy másra is..legfeljebb meglepődszTovábbi esetleges gondoddal-bajoddal pls priviben keress meg, ne offoljuk szét a topicot ha nem muszáj...
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged