Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #4810 üzenetére
3000+ mobil a64 (s754) 1800@2400 alapfeszen 14k: igaz, hogy nem tudom az opn-jét, de ez a proci ha nem tévedek valamelyik turion lesz
Na most az biztos nem 14k...hanem több
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #4715 üzenetére
Jah az, az 1 gigás olcsóbb
szerk: természetesen úgy értve, hogy 2x512 drágább, mint 1x1 giga
szerk2:#4714 hanso
kingmax tuningjáról, te hsz-ed előtt írtam..asszem bírja a tuningot a kics, bár ez chipfüggő..és mindezt alapfeszen műveli
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #4712 üzenetére
1etértek, ugyancsak kecsói kiskerben 800as kingmax 9300ft környéke, tegnap vettem egyet, 1010 mhznél járok stabilan
jah az 3 év garis..nem mintha számítana
-
Chaser
legenda
Ezekre mondjatok nekem urak valami árat, lehet ferldobom apróba, kíváncsi vagyok a véleményetekre
Fekete Aerocool Gatewatch, dobozával, mindenével [link]
SB Live! 5.1, modell: sb0 100, oem verzsön -
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #4074 üzenetére
Az élettartam gari a gyártóhoz szól, a kiskernek nem sok köze van hozzá, nekik 1 év a kötelező gari, azonkívül már a gyártó dolga, hogy mennyit ad. Sajnos én hallottam olyan esetről, ahol egy kingmax ramocskát 1 év garral vett egy srác, több mint 1 év múlva hibásodott meg, ugye a kingmax elvileg 3 év garral adja a ramot, a dobozos verziókon legalábbis ez van feltüntetve../ na ez is érdekes, van ahol 1, 3, vagy élettartam garis/, a vége az lett, hogy visszaküldték a ramot a gyártóhoz, persze a srác ktsg-én, és kb fél év múlva megkapta a kicserélt ramot.. kingstonnál is hallottam azt, hogy akár számla, papírok nélkül kicserélték vkinek a ramot/ van is totyik róla/, valaki fejére meg tojnak.. én mindenesere nem adnék 10k-t egy kingstonért, még ha élettartam garis is..pár hónapja még adam volna, de az rég volt
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #4062 üzenetére
Az élettartam gari azt jelenti, hogy ameddig gyártják az adott alkatrészt, addig meghibásodás esetén ki is cserélik. Amennyiben már nem gyártják, az élettartam gari semmit nem ér. Valszeg 2-3 év múlva ddr-t már régen nem fognak gyártani. Pl kingmax 512/400 3 év garral kecsói kiskerben is van bruttó 10k-ért.. sztem az az élettartam garis kingston max 8k, nemrégiben nagyonn fenn voltak a mem árak, valszeg berögződött sok emberkébe, hogy a ram drága..pedig perpill már nem az.
szerk: itt az egyik user 3 év garral árul 512/400 kingmax superramokat, meg ddr2-ket is..
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
McKenny #3933 üzenetére
Én pl onnan tudom, hogy használt cuccal -is- foglalkozom, és ez itt nem használt piac, hanem a ph, ami még nyomotabb esetenként a ph-n kívüli világ áraival
768 mb eam esete..veszünk egy átlagos boltot, pl a mustár, amihez elég sokanhozáférhetnek,8200 ft bruttóért szokott náluk 512/400 ddr ram lenni, ebből kiindulva, olyan 6k környke egy 512-es modul használtan, jó esetben...de már közelít az lassan az 5k-hoz inkább.
768 mb ramot bármilyen felbontásban nézem, max 9k itt...
szerk: elég xar a bill, sorry a hibákért..
szerk: #3951) BioNiCMaN : procinál sztem oly mind1 a gari, én még nem láttam proccot meghalni, max roszz táp vagy túlhúzás miatt, az meg úgyse garis problem.. egy gyári hűtő meg 1k bruttó a mustrárban s754/939/am2-re..
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Hát jah
(#3885) joshua7 : kecskeméti bolt:GeForce PCX 8800GTS 320MB 65 500
nettó 78 600 bruttó.. na most ha újan 65.5k nettó, nyilván erre használtan nettónál nemigen adnak többet, szóval igencsak reális a 60-62k..vga-n nagy bukta van, a legnagyobbat a felsőkategóriás 79xx tulajok fognak bukni, meg már buktak is, éppen a 320 megás gts miatt leginkább.. még ha esetleg gyengébb is a legfullosabb 79xx-nél, de dx10, aminek most még igazából nincs túlzott jelentősége, de hamarosan lehet...
szerk: Galaxy GF 8800 GTS 320 DDR3 dobozos 2 év garancia: 71.900 ez pedig gianninál van, tőle bármelyik ph-s user könnyedén vásárolhat..
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Hát sajnos ez van, és akkor ne tudd meg, milyen noti árakat láttam ma..130 bruttóért abszolüt korrekt új noticskákat
Használt noti nagyon rizikós, általában a lap hal meg, az meg mint tudjuk a legdrágább, ha lehet is cserélni, ezért nem ér nagy pénzeket..többi kütyüt meg- hdd, odd, ram- újan is alkatrészenként nem sokból össze lehet hozni, mint előző hsz-emben írtam is..csak a lap a húzós+ a proc..nu meg az aksi, bár azt meg modellje válogatja, van olyan, amihez 25k bruttó, van olyan, amihez 45..sztem ha nem sürge a dolog tartsd meg a notit, vagy olyannak add el, aki nincs képben ilyen téren
Már kezd terjedni a ''lego-noti'', a user alkatrészenként alaplatól-vgaig összeválogathat mindent, kb mint egy asztalinál, na azokkal már nem lesz annyi szívás ha pl behal a lap vagy a vga.. -
Chaser
legenda
Nem rossz noti, gari van rá? Mert ha nincs akkor 100k-nál nem igen ér többet. Vinyó is jó kérdés, mustárban most bruttó 13200ért volt 80 gigás samu 3 év garral, asszem 8 mega cache-sel, notiíró 12k-ért bruttóban ugyanott, ram is egy árban van az asztalikéval..
csak 1 példa:
ACER Asp3692NWLMi 15,4''/Cel.M420-1,6GHz/512DDRII/60/DVD S-multi/Linux
Linux, 15,4'', WXGA, Intel CM420-1,6GHz, 512MB, 60GB, DVD S-multi, WLAN, Intel 940GM int., igaz hogy nem asus, de ez a noti nálunk egy helyi boltban újan 153k bruttó
ASUS Z94RP 5B009++50031 15''/Cel.M420-1,6GHz/512DDRII/60/DVD S-multi
oprendsz. nélk., 15,1'', XGA, Intel CM420-1,6GHz, 512MB, 60GB, DVD S-multi, ATi X200 int. , ez meg asus, 153k bruttó szintén, 2 év garival, ajándék usb sajtrágcsálóval
Ezek kb 1 teljesítményűek a te gépeddel, na most ha pl az asus 2 év garival bruttó 153 újan, akkor mondjuk 1 év garival 130 környéke talán max, ebből számolva a tiedben nincs dvdrw sem, vinyó is kisebb, gari is nyista..szóval sztem max 100k...notik ára nagyon sokat zuhan, 3 havonta 10-20%-ot biztos
szerk: az viszont igaz, hogy az asus notik kijelzője nagyon szép, saját asus panelössze sem lehet hasonlítani egy acer-rel vagy msi-vel...
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
ballington #3834 üzenetére
8-9 max
szerk: szóval pontosítok: 8-9k max
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Szét kell nézni bontóban, hátha akad bele valami..egy 19-es AOC moncsi azért nem 5k-s kategória..én nem írnám le ilyen gyorsan
(#3784) Joe_007:
Abit BD7II-- lövésem sincs
P4 2.4 Northwood S478+Cooler Master hűtő-- 5-6k talán, nálunk használt pc boltban 7kért volt..
2db 256Mb 333 Samsung Ram: 2.5-3k
1db 256Mb 400 Samsung Ram: 3.5k
Chieftec 350W táp: 6k
160Gb Seagate Barracuda ATA133: 10 küvecs ha van rá gari
Pioneer 109 DVD-RW:4-4.5k
GeForce2 MX-400 64Mb: 2.5k
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
''pl ha vki tud 22k-ért 74gb-s raptort 4év garival, az szóljon mert veszek 100db-ot '' ha 100 dbot veszel, újan 5 év garral tudnék hozni 27k/dbért
De lehet lentebb ugranánk a 22k környékére is, ekkor tételnél már kedvezményt kapok
szerk: húvazzz elnéztema 37 gigás ára ennyi
a 74es újan 39 küvecs
ha most rábólintasz az ajánlatra nagy bajban leszek
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #3320 üzenetére
Tényleg nem..de vannak kiskapuk..Fel kell tenni a kérdést: sztetek mennyit ér ez a ház? jah és amúgy eladó is..
_link_
thx a házat, elhoztam georgetól
-
Chaser
legenda
válasz
Jodanovich #3219 üzenetére
boltab újan 20k bruttóért is láttam nemrég, lehet már alatta is van...14-15k max...
-
Chaser
legenda
válasz
elit_hun #3105 üzenetére
Nagyjából én is így lőném be, kivéve:
- ZALMAN CNPS-7000B-CU:5,9K-ez max 5, újan 7kért van országos boltban
-- 2X512MB DUAL CORSAIR VALUE SLECT:18K- ez 2x10k
- Q-TEC 500W BIGFAN (Venti csere +kábelharisnya):7,5-8K-ezt a tápot nem ismerem...
- WD RAPTOR 36GB:27K-ez sztem 25k-nál nem ér többet..bótba 35-ért láttam áfával
-- REVOLTEC 30CM DUPLA KÉK NEON:Nem értek a neonokhoz, legyen 5-10K..ez újan is kb 2k
- LG H20L:5,5K-ez nemtom micsodaha valami író akkor se ér többet 5k-nál, újan 7k-ért lehet venni elgyí írókat
-
Chaser
legenda
Oké
szerk: #3064) Leslie13 16k, annál többet nemigen, van bolt ahol az 512-es infinyeon 10k bruttó 1 év garral
256/400 - 4k
512/400 -8k
1024/400- 16k
Amióta én ph-zok, azóta kb ezek az árak..én is ilyen árakon vettem vagy adtam ramokat, kivétel perrsze van, egy 512/500 kingmax hardcore, vagy ocz az ''kicsivel'' többe kerül
szerk2: (#3062) xTc: az oké, hogy most még vannak olyanok, akik jó árat adnak egy bartonért, de am2 x2 3800+-t már 25k bruttóért is láttam, lemegy az nemsokára 20k környékére is, na megnézném azt elvetemültet aki akkor egy bartonért még 15-20k-t ad
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
proci cerka vagy p3? ha p3 akkor olyan 2.5k
lap:2-3k
gf2:2k
ram:4k
dvdírónál azért nem árt tudni milyen, új boltban 7ért is van, tehát olyan 4.4.5k
flopy:500ft-1k
rack:1k
vinyó:4-5k
moncsi:1-2k
ház ha szép 1-1,5kk, táp ha atx 1k, ha at akkor 500 péz
sztem ha kicsit visszaolvasol, linkeltem egy hírdetést, amiben klasszisokkal jobb gépet árulnak 40k környékén..
szerk: oppsz, azt a hírdetést a kméti totyikba linkeltemkicsit szétszórt vagyok ma
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Mr.Skynet #3046 üzenetére
Én 16.5kért árultam legutoljára az újakat/boltban nálunk 18k bruttó alatt volt/..hát 14k-t biztos ér, főleg azért, mert ahonnan én kaptam ott már nincs, pár hét és mindenhonnan elfogy..aztán már csak használtan lesz, de meglepne ha 15k alatt
szerk: ha csak olvasó akkor 2k, nem kell szétszedni semmit, vagy cpu-z-vel megnézed, vagy a central brain identifier nevű progival /cpid/ [link] innen le is töltheted,, utóbbi még azt is kiírja, ha épp tuningolva van a proci..nem lehet átverni
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
babilon #3039 üzenetére
Asus A7N8x Delux--7k
Athlon Xp 2800+--gondolom barton magos, ha igen,akkor jó pénzt kapsz érte
2*256 mb ddr400 Kingstone Value Select ram (örök gar)--8-9k együtt
Inno3d Geforce 5600 256mb--ez nem sokat ér..tán 5-6k
80 gb Maxtor ATA + Rack--7k+1k
Pioneer 121--121?én olyanról nem tudok, de biztos van
..3.5k
Codegen ház + 400w táp--ház 1.5-2k, ''táp'' 1k -
Chaser
legenda
válasz
germanh #3035 üzenetére
Te se gondoltad komolyan, hogy a 3700-es sandi proci 12k
Ebből kiindulva egy 3000-es 5-6k? Na ne már...
szerk:#3036) Partyface59 10-11k talán korrekt lenne érte, nem lehet olyan régi ha am2-sa visszatartó erő itt sztem az agp lesz..nem sok olyan elszánt emberkét ismerek, aki am2 mellé agp-s vga-t társít..
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
jootomy #3015 üzenetére
Nem ér az annyit sajnos
Bár ha ennyiért elviszed, biztos örülni fog a tulaj
alaplap: Abit KT133--3k
proci: AMD Duron 800 (1200MHz-en megy egy éve stabilan)+hűtő--64 bites sempron 7k-ért már van..és az azért útősebb mint ez, de mivel ennek már eszmei értéke van, mondjuk 4k hűtővel
ram: össz. 768 MB sdram (256+256+256)--3x4k, ha bxready akkor is max 5k/db
videok.: nVidia Geforce 2 MX400 64MB--2k
hangk.: Crystal Soundfusion--passz... -
Chaser
legenda
NF7-v2.0: 6K--kb
Barton2500+:10K, vagy hűtővel 12k--ezért kaphatsz 15k-t is/ más dolog, hogy én nem adnék érte annyit/
2*512Mb hynixd43: 15k--kb, lehet 16k is
R9800 sima, pro biossal, Sapphire: 16k--huh ez passz
Pana dvd+16philips cd-rw: 5k--dvd olvasó 2k, cdíró 1k
Floppy: 500 ft-- inkább 1k
ház+táp: 6???--ház ha kicsit korrekt 1.5-2k..kódgány tá 1-1.5k
60as ibm+40-es seagate: 8k?-- 60 gb ibm, 5.5-6k, 40-es szegecs 4.5-5k/ 8k-ért vinném a 2-t/
-
Chaser
legenda
Postával együtt 3k-ért vinném ha vállalnál rá gait..az én abit siluro mx440-emet 3.5k-ba számoltam el egy hardver csereberébe, ráadásul kiderült hogy 128 bites/eddig meg se néztem
/..azért hasít olyan jól
Volt ma egy postás malőröm, úh sztem én postásbizniszben többet nem veszek részt..ez volt a 2., és ez se ment zökkenőmentesen....
szerk:#2978:
19'' MAG síkképernyős monitor (korához képest [4] jó a képe, van fényereje)--ez passz..
Abit nf7-- 6-7k
AMD Barton 2600+-- hehe megen egy barton, erre már nem is merek árat mondani, de sztem ínyenceknek 15k-t megér/én nem adnék érte többet 7k-nál/
Leadtek Winfast 6600 GT (128mb)--15k-t biztos megér
2x512 Hynix (400mhz)--2 8k
Seagate 60Gb HDD 7200rpm--6-6.5k
LG CD- RW--1k
Toshiba DVD olvasó--1.5-2k
ház+350W chieftech táp--ha szép házikó akkor a táppal együtt 8k környéke
Logitech optikai egér, billentyűzet--logitechből sok fajta van, pontosítás kellene
EREDETI WINDOWS XP home oprendszer, Matrica a gép oldalán --ezért meg mindenki adjon annyit, amennyit gondol érte
szerk2:#2979: erre tényleg nezéz árat mondani, legalábbis a proci terén
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Geforce4 mx440 64mb vga--kicsit bővebben..64/128 bit? tvout? gyártó?
Athlon XP 2000+ Thermaltake Silent Breeze III. ventivel-6-7k
2 x pqi 256 mb ram 333MHz- 2x3.5k
MSI KT4V-L (VIA KT400)-5-5.5k / volt ilyen lapom/
szerk:#2968) old gray: sztem egy az áruk, ddr400/512 8k körül megy erre, ha márkásabb /kingmax, kingston, stb/ akkor kicsivel több..na meg a gari is dob az áron ha van
szerk2: (#2967) mr_knight : húzós a te konfigodra árat mondani, mert a 754es a64ek ára nagyon felment..de teljesítményben semmivel nem jobbak, -sőt- mint az olcsóbb 939-esek
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
poffsoft #2955 üzenetére
Gari igazából pl. engem nem nagyon érdekel procinál, 1-2 hét garit kérek, proci nem szokott behalni, túlhúzás, és x@r táp miatti elhalálozás meg nem garis probléma..A64-eket meg már lesarkazni se lehet, mint s462-es elődeiket. Én 16-17k-t azért megszavaznék neki, am2-es 1 magos procik azonos órajelen perpill drágábbak, mint a 939-esek. Gondolom hűtőd van hozzá, úgy kérdezted az árát.
-
Chaser
legenda
Teljesen igazad van, összekevertem egy másik ati karival
ABIT Socket370 ATX alaplap (nem tudom a pontos típust, talán BM6, annyi fix hogy AGP-s és USB portok is vannak rajta )--a lényeg a chipset lenne, kb 1-1.5k
Celeron 433 proci--500ft
128 MB SD RAM--2k
20GB merevlemez--3-3.5k
SB Live 5.1 hangkártya--1.5k..kinek mit ér
Inno3D GF4MX440 64MB AGP--2-3k mert inno
új, garis LG DVD-író--hát ez passz, új pio meg nec 7k /+- pár száz ft/
floppi meghajtó--1k
mobil rack--1k
mindezek egy extráktól mentes ATX házban, +billentyű +egé-- 3.5k, ha atx-es táp akkor 4
Egyben is kb ez az ár, bár nem nagyon adnak ilyenért ennyit, a nagy előnye ezeknek a konfigoknak, hogy minimális fogyasztásúak, nekem is hasonló netezős konfigom van- adataimnál- gyakorlatilag az enyém mindenre alkalmas, csak kicsit lassabban mint a nagyok/nah jó CAD-ra meg új gamekhez nem, konvertáláshoz nem
, de netezni, zenét hallgatni, dvdzni, régebbi gamekhez tökéletes/ igaz, a p2 kraftosabb sokkal mint egy cerka, meg az xpnek fontos a memó, ezért van benne 256.. Másik nagy előny, hogy gyakorlatilag passzívan meg lehet oldani minden hűtést/egy jobb minőségű táp elég, ami a ventijével szellőzteti a házat is/, szóval gyakorlatilag hangtalanra ki lehet hozni..Na ezért a minimális fogyasztásért és hangtalanságért lehet jó áron eladni, mert van olyan, akinek ez a 2 dolog fontos tényező
szerk: ''Ezt nem értem... A TBred meg a Barton között csak annyi a különbség, hogy az előbbi 266-os, az utóbbi meg 333-as FSB-n megy alapból, nem? (mondjuk ez a kérdés is off mert nincs benne semmi beárazás )'' nemcsak az FSB érték különbsége a lényeg, a Bartonoknak ''híre'' van..értsd ezalatt azt, hogy s462 körökben olyan elismerésnek örvend, mint s939-nél a 3700-es sandi proci/ a nagy különbség az, hogy a barcikat már évek óta nem gyártják, szóval ''kincs''/ Intel fronton is van ilyen, pl. a p3-as Tualatin..pofátlan árakat is kérnek érte, és van olyan, aki meg is adja...sztem adj fel egy aprót a prociddal, legalább megtudod milyen árajánlatokat kapsz
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Degradator #2943 üzenetére
Akkor segítek, a FSP-350 PNF, már láttam 6kért is netes boltokban..az vigyázni fog a gépedre, én kódgányra neonjaimat nem mertem rákötni..FSP-ről csak annyit, hogy nincs köztül lowcost gyártmány, csak design és hatásfokbeli különbségek..a te géped, te tudod
Bartonokról meg annyit, nemrég tán 3000-es bartont árult valaki 20kért..és tolongtak érte..igaz én 7-et se adnék érte, mert a64 3000+nak is simán van akkora teljesítménye- vagy nagyobb- de akinek sA lapja van és nem akar váltani, annak ha nagyobb teljesítmény kell /netán véletlen lesarkazta a régi prociját/ a bartonok az utsó lépcsőfok
szerk: nem mind1, milyen magos az az athlon2400+ palomino v Tbred, 6-7k, 2600+-os bartont 15-ért is el tudod adni ha türelmes vagy...
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Degradator #2936 üzenetére
Abit Nf7-s alaplap 10k--- nyet, max 7k
Amd athlon Xp 2600+ Barton 10k--nyet, ez inkább 15k
Radeon 9600 xt 15k--korrekt
3*512mb 400-as ddr pqi memó 24k--korrekt
250 gb sata 2 samsung 15k--ha sok garis akkor korrekt
80 gb sata wd 8k--7k
Pionner 110 dvd-rw 5k(mennyi idős?)--régi nem lehet, mert nem olyan rég jött ki, 5k korrekt
Nec dvd-rw 8k--áááá..újan is sok helyen van 7kért..meg már alatta is láttam...5.5-6k
Mobile rack 1k--korrekt
Colorsit 8025-c43 típusú ház 400-as táppal 8K ( ? )-- max 4-5k ha faxa a házikó
sztem
szerk: #2938 Degradator
: jó konfigbeárazás helyett inkább egy jó tanács: azt a codegen nevezetű ''tápot'' add el, ásd el, dobd ki, szóval csinálj vele valamit..és vegyél ennek a faxa konfignak egy tápot...350-es vagy 400-es chief..vagy FSP..egyiket se bánod meg. Akkor bánnád meg ha nem cseréled le, amikor 1x csak bedöglik a ''tápod'', és viszi magával a gépet..ma is szólt egyik haverom, hogy bibi van a gépével..és megint mi volt a problem? a codegen csoda..sztem nézz be a tápos totyikokba
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Quentin Ruby #2928 üzenetére
Hogy melyikünk szánalmas meg melyikünk nem, döntse el mindienki saját maga...
Mégegyszer a gyengébbek a kedvéért: azt mondtam, hogy egy tuningos sandi proci, 2800 mhz-en vagy afölött, hozza egy fx57 alapteljesítményét, ergo gyakorlatilag egy antituning fx57-et kapunk egy 3700+ sandiego formájában, max a szorzókat nem tudjuk állítani, de ez nem teljesítménybeli kérdés...
Azért az a64 topicban is megkérdezhetnéd erről az userek véleményét
Tudom marha vagyok, hogy ilyet merek mondani egy olyan jól értesült embernek, mint te vagy. De akkor nem egyedül vagyok marha...[link]
A fentebb említett 3600+ x2-ről van szó a cikkben..''Mindent összevetve, az Athlon 64 X2 3600+ nekünk tetszett. Ha valaki van olyan szerencsés, hogy kifogjon egy hasonlóan jól tuningolható példányt, akkor egy 5000+/E6400 szintű rendszert kap ezért a kevéske pénzért.''
Sok marha van ezekszerint, mert párhuzamot mer vonni - nem egyenlőségjelet- egy tuningolt és egy alapjáraton járatott proci közé-szerencse, hogy te nem vagy az, korrepetálást vállalok nyelvtanból - is- ha gondolod, meglepődnél, mennyivel másabb úgy reagálni dolgokra, ha már értelmezted is előtte a látottakat/hallottakat..én is befejeztem..és mintha kértem volna, hogy priviben fejtsd ki további nézeteidet..jah bocs, értelmezés nem az erősséged, én kérek elnézést..
szerk: #2929 Degradator:, mostanában a legtöbb E6-os volt amit eladtam, a felezett toledosak, de azok is mentek 3 ghz-en kis feszemeléssel, úgyhogy tényleg nincs nagy különbség tuningban - szerencsére-
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Quentin Ruby #2926 üzenetére
Az a baj, ha szükségem lenne akkora alapteljesítményre, akkor lenne..de fx-et nem vennék, mert fölösleges pénzkidobás, amennyi tuningtartalék abban a prociban van, lehet jövő ilyenkor már egy 20k-s prociban lesz alapból..
Mondom értelmezési problémáid vannak, nem hasonlítottam az 5000+t-t se sandihoz, se fx-hez..-ha nem nagy kérés, akkor legyél oly szíves, idézd már, hogy hol tettem ilyet, mert én nem találom...- jah igen, valszeg nekem nem menne a választás igazad van...
''Lehet hogy a 2800mhz-re felhúzott procid jól megy,na de ennek semmi köze nincs egy fx57-hez ami ott kezdődik ahol a másik tuning szintje kifárad...''.. Mondta valaki, hogy van sandi procim amit használok? Mert én nem...megint csak értelmezési problémák...
Ha időm engedi, és kedvem is lesz, esetleg elnézek arra a ph- talira, helyesírásról nem kell beszélnünk, pótold ami általános iskolában kimaradt...számtech témákról diskurálhatunk, bár arról is csak olyannal szeretek beszélni, aki ért valamicskét a dolgokhoz... megállhatunk egy szóra vagy másra is..legfeljebb meglepődszTovábbi esetleges gondoddal-bajoddal pls priviben keress meg, ne offoljuk szét a topicot ha nem muszáj...
-
Chaser
legenda
válasz
Quentin Ruby #2923 üzenetére
Ha te mondod biztos így van..biztos a ph-s cikkek írói is mind olyan marhák mint én, mikor pl. a 3600as x2 am2-t tuningolva az 5000+ szintjén említik- nyilván ők sem tettek egyenlőségjelet ahogy én sem- értelmezési problémákkal keresd meg kezelőorvosodat vagy gyógyszerészedet-.. egyébirányból pedig számos külföldi oldal is szintén a fentebb említett procit 5000+-ra taksálja tuningolva..ők is mind marhák..
Az E6300 szintén jó példa, mert ahogy mondtad, ha lehet húzogatni, akkor bizony tuningolva mehet akár az E6600 szintjén is.. nem egyenlő vele, mert az tuning nélkül megy annyit, amennyit megy, de az E6300 tuninggal viheti az E6600 alapszintjét..
Ha az utasításkészletek megegyeznek, L2 megegyezik, szted miben különbözik egy tuningolt proci egy olyantól, ami alapjáraton megy egy bizonyos értéken..gratulálok, a pont az öné: semmiben, esetleg más magja van- de épp előfordulhat, hogy az nem oszt nem szoroz, vagy mint az fx57 esetében, ahogy azt jól mondtad, a szorzó állításában, ami ugyancsak nem teljesítménybeli különbség...
Talán ha megnéznél pár- nem feltétlenül szintetikus, de akár olyan tesztet is- tudnád, hogy miről beszélek, persze csak ha van egy kis közöd a számítástechnikához...
elájul- ezt így írják
húzogatni-ezt meg így
szerk: ez off akart lenni...
sok gari ha többet jelent mint 1 év, akkor:
Asus A8N-VM (int 6100-as vga) 10k
s754 Sempron 2600+: 6.5-7k
Arctic Cooling alpine64 hűtő- 2.5k
512Mb 400Mhz Kingston-10k
80Gb Samsung sata2: 9k
Chifetec ház 300w-os táppal: ha fasza házikó akkor 10k együtt
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Quentin Ruby #2918 üzenetére
Mit gondolok rosszul? értelmezési problémáid vannak sztem...azt mondtam, hogy egy tuningolt 3700es sandi jó esetben hozza egy fx57 teljesítményét, még jobb esetben akár többet is..ha visszaolvasol, látni fogod, hogy a szorzókról nem beszéltem és egyenlőségjelet sem vontam sehova..egyébként pedig köszönöm, hogy megosztod velem, hogy az fx57 2800ról kezdi a tuningot- elhiszed hogy nem lep meg? talán azért nem, mert ennyi az alapórajele-...
Na srácok, akinek van kedve/lehetősége s939 3200+ról vagy 3500+ról upgradelni egy 3700es sandi procira, ne adja az ég, arra vetemedne, hogy 3800+ról visszavált a tuning kedvéért a a sandira, ne fogja vissza magát, a fent említett procik közül egy kell nekem, az esetleges kp-t amit kérek, vagy amit adnék a 3800asért, priviben megtárgyaljuk
szerk: (#2921) Thomas1: lap 5.5-6k, proci 5k hűtővel együtt
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Gondolom azt jelenti, hogy fx57, vagyis 2800mhz-en megy, ha nem tévedek-ha igen akkor sorry
- ennyi a teljesítménye egy sandi procinak is, ha jól meg tudják küldeni
gyakorlatilag tizenegynéhány k-ért lehet így venni egy fx57 procit..ami asszem újan 150k környéke..de 100 biztos.. de látom neked is AMD cuccod.. hogyhogy nem érted mit akart ez jelenteni?
szerk: jó esetben alapfeszen 3ghz-et is elérheti- én már adtam el egy ilyet..őrült a srác nekije nagyon- és akkor már több is, mint egy fx57
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
kircipeti #2905 üzenetére
Igen, valóban van olyan, de akinek az számít, gondolom az office 2003ért is kiadja a 100 v 200k árat..javítsatok ki ha rosszul mondom..meg persze az összes többi alkalmazásért is...
szerk: (#2906) priusz: 11-13k..azért az is lendítene a dolgon, ha megmondanád milyen magos a proci
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
kircipeti #2902 üzenetére
Ez delta vagy sirtec beles? ha jól tudom a 360-asok sirtecek, azok nem annyira faxák mint a delta.. 20+4 tűs? 8 centis venti, 3-4 küvecs környékén el lehet adni..bááár..van egy coool táp ami most sok boltban lement 6k bruttóra, az megeszi ezt a chiefet
Notiról így kapásból lövésem nincs, de az új aksi dob az árán, viszont a wint nem fogja megfizetni senki erre sztem..bár másutt se nagyon
-
Chaser
legenda
válasz
Polllen #2899 üzenetére
Samsung 17'' 793DF2 Tone DynaFlat
70 kHz, 1280x1024/65Hz, fekete-ezüst színű, DynaFlatX2, TCO'03 3 év 22 660 Ft. 27 192 Ft.
Samsung 17'' 797MB MagicBright
96 kHz, 1920x1440/64Hz, 0.20, Magic Tune, Natural Color, TCO03 3 év 26 510 Ft. 31 812 Ft.
ezek ennyibe kerülnek egy átlagos boltban-nyilván van ettől olcsóbb is- 3 év garival..ha még pár hónapos cucc lenne nettó árnál akkor se adna érte többet sztem senki... de ha fel tudod tornászni tedd..minden annyit ér amennyit adnak érte -
Chaser
legenda
válasz
djtoomi #2886 üzenetére
Kicsit magam ellen beszélénk ha el akarnám adni, ósenben most 53k bruttó
néha ki lehet fogni ott jó dolgokat occcsóé
szerk: (#2894) Daert: újan 13k bruttóért is láttam 3 év garival..ebből kiszámolhatod mit ér a tied...
szerk2: (#2897) Polllen: max 15k, ha még van rajta gari..gondolom van, ha 2 éves múlt
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
djtoomi #2884 üzenetére
Ph-s árakat néztem..de egyik használt boltban is olyan faxa fullos noti volt 512 ddr ram, különálló ati 9600 256 mb 128 bit, 60as 3 év garis samu vinyó, 15.4'' kijelző, mp3 player funkció bekapcs nélkül, külső keretben pio 110 v 111d dövödöíró, asszem 2ghz asztali p4 procival..1 órás aksival..2 éves gericom noti volt 95kért papírjaival táskájával..na innentől kezdve egy olyan noti amit beáraztál sztem nem sokat ér
65 az már jaj de jó is lenne60ért láttam az euronicsban újan..ha vkinek kell 50ért viheti
bár nem akarom eladni de akkor vennék egy 22est
-
Chaser
legenda
- Maxtor 7200rpm 80GB PATA merevlemez--7k
- Full konfig az alábbi építőkövekből:
ASUS A7V8X alaplap (LAN és 5.1 hang SPDIF csatival integrálva)- 5.5-6k
AMD Athlon XP 2400+ Tbred B magos proc,-6-7k
Gigabyte procihűtő,-500ft
2*256 MB DDR RAM,-ha 400as 2x4k, ha 333-as 2x3.5k
Sapphire Ati Radeon 9600XT Fireblade 128MB AGP videokártya DVI, TV-out, dobozos,-8-9k
80GB 7200-as vinyó-7k
NEC DVD+/-RW- 4-4.5k
floppi meghajtó-1k
Dialcom 56k belső modem- hát nekem is van egy ilyenem, fogalmam nincs mennyit ér..talán 500ft-1k
Modecom Platinum ház, Modecom táppal (nem Codegen és tsai kategória)--ha valami frankó ház akkor ház-3-4k táp 2-3k
Samsung bill-500ft
Logitech optikai egér-1k
szerk: moncsimra is mondjátok valami árat pls..LG1919s..3 hetesen, mindenféle hibától mentesen, 35 hónap papíros garival, dobozában, tartozékaival
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
djtoomi #2859 üzenetére
Ne viccelj már..sztem ezt te se gondoltad komolyan
60k környékén már egész értelmes pár éves notik vannak erre..ami a srácnak van már sztem csak muzeális érték..hordozható divxplayernek talán még elmenne normális aksival..sztem
Na de ezt is árazzátok már be, csak úgy kíváncsi vagyok miket mondtok rá: LG1919s, 19''os lcd moncsi, 3 év garijából kb 3 hét telt le, dobozában, kellékeivel, papíros garival, pixelhibamentesen..folt-és karcmentesen..szóval tökéletes gyári állapotban van
szerk: #2877 mazda626 : 3.5k/db..a 400asok mennek 4kban
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
djtoomi #2762 üzenetére
-160GB Samsung vinyó (garos még) - - - - - - - - - - - - -12.000--attól függ mennyi garis, bótban 13400 3 év garival...
-SB Live! hangkari - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -3.000-- ha 5.1es is akkor is 2.5k
-LG cd olvasó - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1.000--500 ft..cdíró 1k
--kisfloppi, házban táppal - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 6.000-új frankó atx ház 2500,floppy 1400..tehát ház+floppy 2-2.5k..tápnál meg nem ártana tudni hogy milyen is meg hány wattos..kis at-s tápok 500ft, atxesek 1-1.5k, ennél drágább csak akkor há minőségi
-15''-os nemtommilyen monitor - - - - - - - - - - - - - - - - -5.000--max 2k..5ért 17eseket vágnak hozzád erre
szerk:#2773 marsu : de rossz géped van má..nem adod nekem?
ez az a kategória amit biztosan nem lehet eladni annyiért amennyit ér..még alkatrészenként sem egyszerű menet
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest