Új hozzászólás Aktív témák
-
RapUGround
tag
Én is az XTC-re gondoltam, mármint venni is akarok. De mivel hogy leírtam, hogy milyen memót akarok, ezért arra a memre akarok hűtőbordát is hozzá hogy a hűtés jobb legyen.
Szerintem egy memre kell borda és ezt amit belinkeltem jó lenne. De teljesmértékben igazadvan. Hangja nem zavar. Ráadásul egy ilyen házat néztem ki:[link] ebben csak nem lesz zajos a egyik hűtés sem. -
Elmör
őstag
Nagyon köszönöm a linkelt tesztet!
Az biztos, hogy jól hűt, az ára nem rossz (főleg mivel nekem is már 4X1GB RAM-om van és azt hittem csak 2-t hűt) így be fogom szerezni, csak amit írt a tesztíró, hogy néhány alaplapnál a VGA és a hűtő között nincs sok hely, illetve gond lehet a felrakással, az birizgál kicsit, de megnézem a méret adatokat és megmérem a gépben is a helyet.
Az, hogy hangos, hááát nálam elmegy.Most ebben a nagy melegben a gyári procihűtőm akár 5000-et is forog, na az már kicsit hangos, de bírható. Játék alatt meg nem is hallom. Szóval mégegyszer köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged