Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Soockit #6916 üzenetére
Azért ezt a mostani pixinfo összehasonlító tesztet egy dpreview nagyteszthez hasonlítani eléggé igazságtalan. Egy részletes pixinfo teszthez már lehet hasonlítani.
Véleményem szerint egy pixinfo-nál szokásos részletességű tesztnél nem kell több, mert a személyes tapasztalatot a dpreview-s teszt sem helyettesít, és a pixinfo teszt is elég részletes ahhoz, hogy meg tudjam állapítani, hogy melyiket akarom kipróbálni.
De ez persze ízlés dolga.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz Soockit #6911 üzenetére
Nem értem pontosan, hogy mi a baj a cikkel.
A tesztalanyok közül már többet is teszteltek részletesen, és ez csak egy rövid összehasonlítás.Bocsesz, helyesbítek: mindegyiket tesztelték már részletesen.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Mercutio_
félisten
válasz Soockit #6691 üzenetére
Soligor sokkal gyatrább minőséget ad, mint a raynox, ne sajnáld azt az 5ezret.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
johnjohn
addikt
válasz Soockit #6536 üzenetére
Ők adnak rá garanciát, és beszerzési forrástól függően javíttatják a cuccot.Vettem náluk szünetmentes tápot, annak magyar cég által kiálított garancialevele volt,ha kintről hozatják amit veszel, kiküldik javításra.Így néha gyorsabb a javítás, mintha hazai szervízben lenne,lásd Camera kft.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Soockit #6327 üzenetére
Fene tudja. Egy A570IS például nem fog rossz képet adni. Kisebb zoom, kevesebb funkció, de képminőségre okés, ott van ahol az S5. S5: na igen, képminőségre roszabb lett, mint az S3. Ugyanaz a CCD méret + 2 millió pixel. Gyász. Kapsz egészen egzotikus zöld kromatikus abberációt a lila mellé, sőt pirosat is, kapsz klasz lágyulást képszéleken, meg több zajt. Igaz, még így is klassz kis gép a mai kínálathoz képest... neked is érdemes megnézni a Canon SX100-at.
-
TexT-BoY
addikt
válasz Soockit #6301 üzenetére
Vegyél Canon A 550/560/570IS-t, jobbat nem találsz, én nagyon szerettem az A510essel lőni, igazándibol kompakt gép többet nekem soha nem fog nyujtani mint az a gép nyujtott.
Minjért generálok egy kis fotogalériát, még a kezdetekből amit ezzel a géppel nyomtam[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
-
orbano
félisten
Nem karok senkit elkeseríteni, de a 3 napos vásárlástól való elállás már megszűnt, kivéve, ha a bolt ezt önmagától felvállalja (jogszabály már nem kötelezi).
Egyedül az online boltoknak van ilyen kötelező jelleggel, ott 8 napról van szó.
Természetesen kultúrált üzletek tartják magukat a 3 napos dologhoz is...A vér nem válik VAZZE!™
-
quantal
tag
A képek minőségét nézd minden gép esetén, és ez alapján dönts! Fz7 esetén például nem a zajt szokták emlegetni, hanem a mosottságot. A zaj vagy a mosottság is jellemző lehet bármelyik gépre, attól fűggően, hogy milyen körülmények között készült képet nézel. Lehetőleg minél több képet nézz meg azok alapján dönts. Ez a kategória a kompromisszomukról szól - de ez már közhely.
''Az amatőrnek 100-ból 99 kép jól sikerül. A profinak 100-ból 1''
-
quantal
tag
Mivel úgy látom más nem nagyon jár most errefelé ismét én válaszolnék:
Én az első kettő között vacillálnék, nem könnyű a döntés, mert nagyon hasonló tulajdonságú gépekről van szó. A Canon mellett szól a kihajtható LCD meg az 1/3200 záridő lehetőség, szemben a 1/2000-del. A Pana viszont lehetőséget ad 60s-os expo-ra szemben a Canon 15s-ával. A Pana erőssége emellett a Li-ion akksi (ami ráadásul benne van az árban a term. a töltővel együtt). A Li-ion akksi használatából következik, hogy a vakut sokkal gyorsabban tölti.
Nem könnyű döntés, de nagyon egyik géppel sem nyúlsz mellé. Esetleg megnézheted a Fuji 6500-at, sajnos ott nincs stabilizátor, ami nagy gyújtótávok mellett azért tényleg hatalmas segítség. Viszont ott van 28mm nagylátó, manuális zoomgyűrű.''Az amatőrnek 100-ból 99 kép jól sikerül. A profinak 100-ból 1''
-
bandus
veterán
Pana kiesős, ennyi pénzből festeni is megtanulhatsz.. n a canont választanám. Képstabi, szép színek, éles képek.
Most jut eszembe, a fuji s6500-at nem is említetted. Ha megnéznéd esetleg aztis, én őt javasolnám
[Szerkesztve]"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Retro11
senior tag
Üdv!
Nos ha nem fognak állitgatni semmit,nem lesz aki felfedezze a gépet akkor rökéletes választás a Canon,viszont ha szeretnél egy igazán joo kis gépet akkor természetesen Fuji..
Nincs mit ragozni Canon vagy Fuji!!!
Ha nem tudsz dönteni néz a dpreview-en képeket és dönts!
Üdv: Retro11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest