- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Nincs konkrétum.
Nemrég eladtam a DSLR szettemet, akkor javarészt motoros pályanapokat, eseményeket, portrékat fotózgattam, de elég ritkán úgyhogy megváltam tőle.
Most iPhone kamerájával tök jól elvagyok, ha nem kell messzire látni, de néha jól jönne a tele tartomány, meg ami nagyon kéne az a manuál fotózás, szeretnék svenkelni.
És mivel imádom a retró kinézetű dolgokat, így ha találtam volna olyan gépet, ami milc kinézetű, de nem kell egy vagyont költeni rá, akkor valahogy megtudtam volna ideologizálni magamnak, hogy miért is van szükségem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest