Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandur99
aktív tag
válasz
kovisoft #62321 üzenetére
Az 1"-os f: 1,8-2,8-as csúcskompaktok képminőségben kb. ugyanott vannak, mint az APSC milcek kitobjektívvel. Előnyük: nagyobb fényerő, alacsonyabb kezdő iso, több megapixel. Hátrányuk: kisebb érzékelő, gyengébb minőségű objektív és a bővíthetetlenség. Ne gondolja senki, hogy egy kompakt objektívje ugyanazt a minőséget tudja hozni, mint pl. a Fuji kit. Ha meg a 3x-os zoomon felüli 1"-osokat nézzük (TZ100/200), eltűnik a fényerőből adódó plusz, és előnynek marad a kompaktság, ami viszont nem elhanyagolható. Sokan (köztük én is) azért váltottak milcre, mert unták cipelni a nagy és nehéz tükröst, és azért vettek még a milc mellé egy csúcskompaktot (köztük én is), hogy bármikor zsebben legyen egy jó minőséget produkáló gép, ami nem telefon, mert az jó a facebookra meg a biztosítónak, de másra már nem nagyon, ha kicsit igényes is az ember (kivételek persze vannak).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest