-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
Sazsóti #56152 üzenetére
Szia Sazsóti!
Köszi a választ, nekem is tetszik a kisgép. Az optika 1.4-2.3-ig szuper és tényleg kevés fénynél is lehet képet készíteni, sokszor jobb, mintha vakut használna az ember (mivel az amúgy is korlátozott, egyébként elég erős). Jó a fehéregyensúly beállítása (autban is). Egyedűli baja, ahogy írtam is a képzaj. Kénytelen voltam komprossziumot kötni. Levettem -2-re és külön szűrök. Kár, hogy nem lehet kiiktatni. Írod, hogy a zajszűrés nulla. Úgy érted, hogy sajnos nem jó? Legalább is ezt értem a mondatodból. Te melyik állásban használod? A videói is nagyon jók, bármelyiket is használom, bár nekem az AVCHD FSH 50i a jó, mivel miniDV kamera videóval szoktam összevegyíteni. Hangzajmentes tökéletes videót produkál. A kép résznél talán annyit, hogy alulexponálásra kell beállítni, mert erősen kihozza - beégésig sokszor - a fehér részeket, különösen napsütésben.
Mégegyszer köszi a választ.
Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- BMW topik
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest