- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Quent1n #52293 üzenetére
Igazából minden egyéb szituációra ott lesz nálunk az E-M10-es, komolyabb túrázás és tengerparti nyaralás alkalmával lenne igazán kihasználva a készülék, csak annyit szeretnék, hogy ami képeket barátnőm időközben készít vele (szeret fényképezni), azok is vállalható minőségűek legyenek.
TG-4-ig azért nem mennék el árban, mert ha jól sejtem az még mindig nagyon elmarad az E-M10-től képminőségben.
Nikonnak még utánanézek, valamint a Panasonicnál találtam még az FT5-öst, ahogy látom ezek egy árban mozognak a TG-860-nal. Szenzorméretben is ugyanaz a pici mind.
Ha az itt felsorolt típusokkal kapcsolatban bárkinek bármi tapasztalata van, azt továbbra is nagyon szívesen veszem, addig is bújom a netet, tesztképeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest