Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laolaj
aktív tag
Na hát a tegnapi nap megtörtént az esemény.
Egy Canon ixus 220 piros.
A helyi MMbe bementem, hogy akkor egy IXUS115 lesz a cél. Megnéztem, az a kék szín olyan lilás. Megkérdeztem, hogy van e más szín. A válasz, "sötét szürke". Megmutatta mert megkértem, majd a mellette lévő piros csodát is kivetettem. A szürkét meglátva, csóváltam is a fejem. ( az olyan komor és minden szürke én meg vidámabb színt akartam).
Bekapcsoltam a 220at sokkal szebb a kijelző. A két gépet egymás mellé téve a kijelző mérete egy picivel ahogy az adatok is mondják kisebb, de a szépség vissza adja. A látószög igen is nagyobb a 220esetén, de éppen hogy. Viszont 1 méteren belül is észre vehető a különbség.
Kicsit nézegettem a két gépet, hogy milyen látószöge van. Bár már tudtam, hogy liláskék nem lesz így maradt a piros 220as. 30€val volt több, de ahogy eljöttem már a fenét nem érdekelte.
Holnap kipróbálom milyen képeket is tud készíteni bent az étteremben így az utolsó napom alkalmával.Mellé vettem még egy Hama 16GB SDHC kártyát 24,99€ és egy egyszerű tokot 4,99€.
Összességében az első benyomásom jó.
Az eladó mondta, hogy 1 év garancia van rá, de 5 évet ad a gyártó. Legalább is ezt értettem, bár akkor nem foglalkoztam vele, csak most ugrott be.Ezzel kapcsoltatósan tudtok valamit hozz fűzni?
Szép estét.
L.ui: köszönöm a tippet erre a gépre, volt még egy Pana FS16os 99€, ugyan ekkora de azt csak megfogtam és nem foglalkoztam vele annyira, erre össz pontosítottam.
szerk: jah és van benne G szenzor is, ha elfordítod akkor a kijelző fordul tök baró most láttam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 4
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Helios 44M-4 2/58 (Nikon F) eladó!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest