- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laolaj
aktív tag
Na hát a tegnapi nap megtörtént az esemény.
Egy Canon ixus 220 piros.
A helyi MMbe bementem, hogy akkor egy IXUS115 lesz a cél. Megnéztem, az a kék szín olyan lilás. Megkérdeztem, hogy van e más szín. A válasz, "sötét szürke". Megmutatta mert megkértem, majd a mellette lévő piros csodát is kivetettem. A szürkét meglátva, csóváltam is a fejem. ( az olyan komor és minden szürke én meg vidámabb színt akartam).
Bekapcsoltam a 220at sokkal szebb a kijelző. A két gépet egymás mellé téve a kijelző mérete egy picivel ahogy az adatok is mondják kisebb, de a szépség vissza adja. A látószög igen is nagyobb a 220esetén, de éppen hogy. Viszont 1 méteren belül is észre vehető a különbség.
Kicsit nézegettem a két gépet, hogy milyen látószöge van. Bár már tudtam, hogy liláskék nem lesz így maradt a piros 220as. 30€val volt több, de ahogy eljöttem már a fenét nem érdekelte.
Holnap kipróbálom milyen képeket is tud készíteni bent az étteremben így az utolsó napom alkalmával.Mellé vettem még egy Hama 16GB SDHC kártyát 24,99€ és egy egyszerű tokot 4,99€.
Összességében az első benyomásom jó.
Az eladó mondta, hogy 1 év garancia van rá, de 5 évet ad a gyártó. Legalább is ezt értettem, bár akkor nem foglalkoztam vele, csak most ugrott be.Ezzel kapcsoltatósan tudtok valamit hozz fűzni?
Szép estét.
L.ui: köszönöm a tippet erre a gépre, volt még egy Pana FS16os 99€, ugyan ekkora de azt csak megfogtam és nem foglalkoztam vele annyira, erre össz pontosítottam.
szerk: jah és van benne G szenzor is, ha elfordítod akkor a kijelző fordul tök baró most láttam meg!
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest