Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lajo

senior tag

Sziasztok!

Még két éve segítettetek nekem választani fényképezőgépet, és nagyon bejött a dolog (sx 100 is), ezért most újra szeretném a véleményeteket kérni.
    Ultrazoomos gépet keresek (egy 10x azért legyen), 50e Ft-ig. A sok manuális beállítás annyira nem fontos, jó ha van persze, mivel már az alapabbakon is ahogy néztem lehet bőven állítgatni, a képminőség és a zoom viselkedése (stabilizátor, minőség zoommal(?) lenne fontos, és amennyire lehet a könnyebb kezelhetőség. Nem állványról lenne használva tehát a stabilizátor hatékonysága is fontos lenne.

Amiket néztem:
    -Nikon Coolpix L110 - ?
    -Canon PS SX 130 IS - ennek a korábbi verziója bevált, nagyonis, +nagylátó
    -Olympus SP-600 Ultra Zoom - ebben csak a nagylátószög a szimptikus, nem feltétel, de előny
    -Sony DSC-H55 - anno a sonyk képminségre nem a legjobbak voltak ez nem tudom hogy áll most, meg ugye a memóriakártya
    -Kodak Z981 - volt egy régi nagyonjó kodakom, nagylátószög szintén, de a 26os zoom mennyire kihasználható?
    -Fuji Finepix S1800

Ezeket találtam, ami tetszik az a (bocsi nem tudom a nevét) kukucskáló amelyiken van.
    Szerintetek ezek közül a fentieknek melyikek felelnek meg a legjobban vagy melyiket húzzam ki alapból? Esetleg más fel nem sorolt?

Köszi mindekinek :R

Új hozzászólás Aktív témák