Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Még két éve segítettetek nekem választani fényképezőgépet, és nagyon bejött a dolog (sx 100 is), ezért most újra szeretném a véleményeteket kérni.
Ultrazoomos gépet keresek (egy 10x azért legyen), 50e Ft-ig. A sok manuális beállítás annyira nem fontos, jó ha van persze, mivel már az alapabbakon is ahogy néztem lehet bőven állítgatni, a képminőség és a zoom viselkedése (stabilizátor, minőség zoommal(?) lenne fontos, és amennyire lehet a könnyebb kezelhetőség. Nem állványról lenne használva tehát a stabilizátor hatékonysága is fontos lenne.Amiket néztem:
-Nikon Coolpix L110 - ?
-Canon PS SX 130 IS - ennek a korábbi verziója bevált, nagyonis, +nagylátó
-Olympus SP-600 Ultra Zoom - ebben csak a nagylátószög a szimptikus, nem feltétel, de előny
-Sony DSC-H55 - anno a sonyk képminségre nem a legjobbak voltak ez nem tudom hogy áll most, meg ugye a memóriakártya
-Kodak Z981 - volt egy régi nagyonjó kodakom, nagylátószög szintén, de a 26os zoom mennyire kihasználható?
-Fuji Finepix S1800Ezeket találtam, ami tetszik az a (bocsi nem tudom a nevét) kukucskáló amelyiken van.
Szerintetek ezek közül a fentieknek melyikek felelnek meg a legjobban vagy melyiket húzzam ki alapból? Esetleg más fel nem sorolt?Köszi mindekinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest