Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andzsin73
tag
válasz
Degeczi #21212 üzenetére
a beidézett mondatokat fotósok írták, nem én találtam ki
senki nem állította, hogy egy dslr nem csinál jobb képeket.
"a láthatóan sokkal jobb képminőség" az relatív imho. te lehet, hogy látod, én meg a másik 10millió lehet, hogy nemÉs itt most csak arról beszélek, hogy előhívjuk a fotót 10x15-ben, mert az nyilvánvaló, hogyha el kezdjük méricskélni a képeket, meg 100%crop-ot csinálunk...stb. akkor a dslr sokkal jobb és minél drágább a gép, annál jobbak lesznek a képek. Ezt senki nem vitatja.
Nappali fényben szerintem elhanyagolható a különbség. A különböző fotós oldalakon végignézegettem dslr, meg bridge képeket, így a monitoron elhanyagolható a különbség, nem állítom, hogy nem lehet látni a részletgazdagabb képet, de előhívva sem lesz ilyen méretben szignifikáns a különbség.
Azt hiszem arról vitatkozunk, hogy Camry vagy Lexus. CR-V vagy Infinity. Touareg vagy Phaeton. Akinek van pénze és szereti a fullos dolgokat az a drágább kategóriát válassza. Ettől függetlenül egy Corsával/Astrával járó ember az agyát eldobja, ha beleül egy Camryba pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AM 4 Lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest