Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andzsin73
tag
válasz
Degeczi #21212 üzenetére
a beidézett mondatokat fotósok írták, nem én találtam ki
senki nem állította, hogy egy dslr nem csinál jobb képeket.
"a láthatóan sokkal jobb képminőség" az relatív imho. te lehet, hogy látod, én meg a másik 10millió lehet, hogy nemÉs itt most csak arról beszélek, hogy előhívjuk a fotót 10x15-ben, mert az nyilvánvaló, hogyha el kezdjük méricskélni a képeket, meg 100%crop-ot csinálunk...stb. akkor a dslr sokkal jobb és minél drágább a gép, annál jobbak lesznek a képek. Ezt senki nem vitatja.
Nappali fényben szerintem elhanyagolható a különbség. A különböző fotós oldalakon végignézegettem dslr, meg bridge képeket, így a monitoron elhanyagolható a különbség, nem állítom, hogy nem lehet látni a részletgazdagabb képet, de előhívva sem lesz ilyen méretben szignifikáns a különbség.
Azt hiszem arról vitatkozunk, hogy Camry vagy Lexus. CR-V vagy Infinity. Touareg vagy Phaeton. Akinek van pénze és szereti a fullos dolgokat az a drágább kategóriát válassza. Ettől függetlenül egy Corsával/Astrával járó ember az agyát eldobja, ha beleül egy Camryba pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest