Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na végül és nagy nehezen meg született a végső döntés, be húztam az 1600W-os Seasonic Titaniumot.
A képeken mivel az Alzán is az új szerepelt ezért tőlük vásároltam meg bízva benne hiába a neve nem az volt ugyanúgy mint a német oldalon, de szerencsére az új fajtát kaptam. Akkora egy monstrum az egyik HDD-t ki kellett vennem, hogy el férjen...
A kérdésem az lenne, hogy a hybrid mod mit takar és érdemes e használni? -
válasz
Csandi #158764 üzenetére
Na jó......
Inkább írtam nekik egy e-mailt, hogy most WTF, mert ha a régi akkor ne is küldjék.#158766 Sajnos mire megrendeltem volna elfogyott...
Viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy lépnem kell. Ma volt egy hirtelen gép leállás és újra indulás aztán pedig egy teljes kifagyás. Windows logban megnéztem és Kernelre hivatkozik....
-
Teljesen kiégtem már ezen a táp mizérián szóval elengedtem a dolgot és be rendeltem a Seasonic PRIME TX-1600 ATX 3.0-t. Ezen van minden, bár gyászosan drága volt, 12 év garancia szóval remélhetőleg a 8090-ig nem kell cserélni...
-
Na én végül le tudtam csapni egy NZXT C1500-ra, 10 év garanciával egy jó ideig el leszünk remélem. Így nem várok már a Seasonira és ez is full 3.1.
-
válasz
abridabri #158611 üzenetére
Abból én csak a 2200W-osat tudom, hogy van / lesz, de az nekem már nagyon overkill.
Nekem sem annyira szimpatikus, de vagy ez vagy pedig 250-ért van táp...Viszont most egy kicsit össze zavarodtam. Itt 60 hónap garancia van, de ezen van újfajta csatlakozó.. Wtf?
-
-
válasz
abridabri #158562 üzenetére
Teljesen döntésképtelen lettem...
Mind a kettőt át tudnám venni, de az FSP-hez nincs 90 fokos kábel szóval azt szerintem el is felejtem amíg a Corsair az jóval lejjebb van a listán az új pedig túl drága és amúgy sem 3.1 teljes mértékben.. Nem hiszem el, hogy 200 alatt nem lehet venni... -
válasz
abridabri #158554 üzenetére
Pontosan ez volt és így jött ugyan azok mint neked..
A kisebb csinálja csak vagy vajon a nagyobb 1650 is?
Engem különösebben nem zavar a 2x8 pin, de jobb lenne az újabb. A listán az FSP van a három közül amiket én néztem legmagasabb helyen szóval lehet mégis az lesz, de nekem a 90 fokos kábel a muszáj szóval előbb azt kell megnézni, hogy van e gyári. Ha nincs náluk akkor késett az 5090 végett, mert ha bármi van csak gyári kábel esetén vállalnák a felelősséget. -
válasz
Csandi #158527 üzenetére
Hasonlóakra jutottam én is ahogy látod.
Corsair a 10 év garancia miatt eléggé vonzó és ahogy nézem ahhoz lehet rendelni 90 fokos csatlakozót is ami viszont eléggé fontos lenne, mert nagyok az 5090-ek és most is oldallap nélkül van, mert az egyenes kábellel már nem megy fel az üveg..
Platinum minősítés azért elég jónak gondolom nem feltétlen fizetnék felárat a Titániumra ebben a kategóriában.
-
válasz
Csandi #158525 üzenetére
Köszi a tippet.
Ez a kettő(NZXT C1500 valamint Corsair HX1500i)ami árban is szimpatikus, viszont jó ideje csak Seasonic vagy BQ! tápom volt.
Ezek már annyira jók lettek, hogy top ajánlások? A kettő közül melyik lehet a jobb ?
Bár a Corsairre 10 év garancia elég jól hangzik a 2 évvel szemben az NZXT-re. -
válasz
CriticalHit #158523 üzenetére
Valóban inkább 1500 körülire gondoltam, hogy 2 év múlva ne legyen megint szűk keresztmetszet a táp, ha úgy adódik márpedig a trendeket látva nem igazán csökkennek a fogyasztások...
-
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a jelenlegi Be Quiet! Dark Power 12 1000W tápomat, mert a konfigom eléggé a hátárán van és nem szeretném, hogy gond legyen plusz natív kábelt nem tudok a VGA-ba dugni ami 90 fokos, mert gyárilag nincs hozzá.14900KS + 5090 + LF III 360 van benne és 5 db ventilátor.
Milyen lenne az időtálló és jó választás a konfighoz? Nettó 150-től többet nem igazán szeretnék költeni rá, ha van ennyiért jó választás. -
Seasonic PRIME PX-850 Platinum tápot vettem két hete és eddig nagyon megvagyok vele elégedve szóval köszi mégegyszer a tippet.
Most, hogy van ez a kis bányász láz az lenne a kérdésem, hogy elbír-e ez a táp egy 3x8 pines 3090 és két 2x8 pines 6900XT-t ?
-
Halihó!
Tegnap megvettem a Seasonic Prime SSR-850PD tápot és szép súlyos darab..
A dobozon az van, hogy 12 év garancia. A kérdésem az lenne, hogy ehhez be kell regisztrálni valahová vagy csak a blokkot kell megtartani? -
Sziasztok!
Jelenleg egy Thermaltake Toughpower 1200W Gold tápot hajtok viszont egy éve lejárt róla a garancia és most, hogy újra egész nap járatni akarom a gépet nem szeretném, ha galiba lenne vele.
Milyen tápot ajánlotok cserére helyette ami megfelelően ki tudja hajtani a konfigom:
Proci: Intel Core i9-10900K
Vízhűtés: EK-AIO 360 D-RGB
RAM: HyperX 32GB Predator RGB DDR4 3200MHz CL16 4x8GB KIT
VGA: ASUS GeForce ROG STRIX RTX™ 3090 O24G White 24GB
Ezeken kívül két vagy néha három monitor van a gépre kötve az nem tudom, hogy befolyásol-e valamit. -
válasz
philoxenia #1 üzenetére
Sziasztok! A jelenlegi tápom egy moduláris Corsair HX850 Gold 850W. Garancia már nincsen rá és gondolkozom a cserén, nehogy megadja magát. Mit javasolnátok helyette? Mindenképpen moduláris tápot szeretnék, más nem nagyon lényeges. A konfigomat az adatlapomon megtaláljátok!
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest