Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Aktív témák
-
suni100
csendes tag
válasz
TudorVigyor #3714 üzenetére
A link elvileg egy Real Power 450W-osra mutat 12 cm venit.
-
TeeJay
félisten
válasz
TudorVigyor #3660 üzenetére
ne ezaz hogy még sosem tudtam megterhelni úgy a tápot mivel 360wattos
hogy csutkán tehét 12volton járassa a ventit benne.
de mivel a konfigom nem egy hű de izmos így a táp szinte mindig leveszi a benne lévő venti fordulatszámát persze nem tudni mennyire.
azért néztem ki ezt a két ventit mert a coolink 1200 fordulaton tuti hogy le tudja hűteni ha netán mégis megterhelném a tápot.
ha meg csak simán megy a gép úgyis leveszi a feszülséget a táp és lassabban forogva hátha nem fog annyira mormogni.
a mostani venti ami a tápban van a gyári de én szerintem túl erős.
a GT Silent Blade 12centis meg ugye 900at forog és úgyis szépen csapja a szelet
csak hát ha a táp úgyis leveszi a fordulatot lehet hogy az is morogni fog.
majd meglátom melyik az olcsóbb és abból veszek. -
Illidan
tag
válasz
TudorVigyor #2760 üzenetére
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet.
Amúgy az a másik fajta táp milyen, azon kívül, hogy hangos. Tudja azokat az értékeket produkálni, mint az FSP? -
Illidan
tag
válasz
TudorVigyor #2758 üzenetére
Nem, nem láttam, hogy milyen táp van benne. Akkor lehet,hogy ebben se FSP táp lesz (TLA-436)
Annak viszont nem örülnék,ha nagyon hangos lenne -
KPepe
senior tag
válasz
TudorVigyor #1782 üzenetére
Az NF7-en 20 tűs csati van, plussz egy 2*2-es kiegészítő csatlakozó, amit illik bedugni, de nem kötelező. Nekem sincs, mert a tápomon nincs ilyen csatlakozó...
-
gyikhus
tag
válasz
TudorVigyor #1782 üzenetére
Asszem kezd tisztulni a kép... (Bocsássátok meg a tudatlanságomat, tanulni járok ide!)
Az NF7-en egyfelől van ugye a 20pin-es tápcsati, a leválasztott CT tápcsati (20asított) belefigyel, és megy rendesen.
A 4pin-es csatlakozó (a manual szerint ATX12V1 névre hallgat) pedig a CG-vel használva volt, jelenleg pedig üresen van, mert ha belemegy a leválasztott 2x2pin akkor meg se mukkan.
Most akkor a két 4pin-es csatlakozó tök más szabvány, vagy én kötöm rosszul a dolgot? -
gyikhus
tag
válasz
TudorVigyor #1779 üzenetére
Aha, vili...Azazhogy:
Úgy érted, ezesetben sikerült ráb*ni?
Az extra csati feltűzése nélkül tegnap egész este tesztek mentek, nem volt vele semmi gubanc.
Szerinted mi a teendő? Átalakító esetleg megoldás lenne?
Előre is köszi... -
TudorVigyor
aktív tag
válasz
TudorVigyor #1522 üzenetére
én találtam ki a silverstorm nevet a te leírásod alapján, de nem szivatási céllal, bocs.
-
csatahajós
senior tag
válasz
TudorVigyor #1522 üzenetére
És amúgy ez a Silverstorm megegyezhet a blue-val? Én még nem hallottam róla...
Tehát ha fizikailag elfér, akkor elvileg rá tudom dugni, minden további nélkül? -
Muton
addikt
válasz
TudorVigyor #1513 üzenetére
persze, én is olvastam róla negatív kritikát is, de miről nem olvas az ember? csak az bajom, h 350-380Wos tartományban nem tudok más tápról, ami pontos feszeket ad le halkan és nagy hatékonysággal (persze a fan only csati és a fordultszámmérése is megfogott
) Házzal tényleg nem venném meg, mert az nem tetszik.de nagyon nem.
szóval ha tudsz / tud valaki a fenti paramétereknek megfelelő tápot, akkor mutasd / mutassa már be nekem, please
mondjuk még semmit sem tudtam megvenni kishazánkban, amit eddig kinéztem, vagy mire kapható lett addigra elavult és még így is irreálisan magas áronmost vagy bennem van a hiba vagy hozá kellene szoknom a külföldről való rendelésekhez
[Szerkesztve] -
Csaba_20_
őstag
válasz
TudorVigyor #711 üzenetére
Még nem számítástechnikai alap kellék, ezért nem a számítógép boltokban kell leginkább keresni. Egy időben a Mistral cégnél láttam ilyen terméket, de most néztem az árlistájukat és nem szerepelt benne. Leginkább légkondícionálókkal hűtéssel stb.-vel foglalkozó cégeknél érdemes éreklődni. Ugyanis a légkondinál is a befelé áramló levegőt megszűrik, valószínüleg olcsóbban is juthatsz hozzá egy légszűrőhöz, mint azt egy számtech boltban tehetnéd.
Az AMD egy régebbi dokumentációjára emlékeztem, amiben javasolta az első ventilátor behelyezését. Azonban most miközben megpróbáltam előkeresni azt a specifikációt, belebotlottam egy másikba. Ez alapján az AMD álláspontja a következő:
Builders Guide for Desktop/Tower Systems
- Front intake fans have not proven to be a significant benefit for vertical cases.
Mivel a régebben olvasott dokumentációt nem találtam, ez úton megkövetem magam és elnézést kérek, hogy ennek ellenkezőjét állítottam.
Ellenben a legutóbbi hűtési rendszer kialakításánál, amire egy DTK ház esetén került sor 3-4 fok különbséget okozott az első ventilátor beszerelése. Ezek alapján azt tartom elképzelhetőnek, hogy a ház kialakítása volt nem megfelelő.
Amit fontosnak tartok, hogy a kábeleket takarítsa el a légáramlás útjából.
Viszont ha lehet Tenfoot nyisson egy új topicot, vagy keressen a kérdésének megfelelőt, mert ez a topic nem a hűtési rendszerekről szól. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
TudorVigyor #710 üzenetére
hmm értem, ez is segítség.. most már csak valaki akinek van ilyen, írhatna vmi tapasztalatot
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest