Hirdetés
Aktív témák
-
KPepe
senior tag
válasz
strike-force #1908 üzenetére
Igaz, a tápomat nem írtam be. Ez még valami jó régi JNC LC-235ATX táp, 235W-os. Mikor ezt vettem (illetve adták), marhára nem értettem a dolgokhoz.Soha nem volt vele gond, stabilan megy vele a rendszer már vagy 4 éve (nem a mostani ment végig), csak attól félek, hogy nem lessz elég a 6600gt-nek.
De cserélem szerintem, mert nem akarom kinyírni az új cuccaimat. -
KPepe
senior tag
válasz
strike-force #1904 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert a sokat szidott ''elátkozott oldal'' szerinti teljesítmény mindig túlzás, és sohasem vesz fel akkora teljesítményt a gép. Ha ez igaz, akkor talán a mostani tápom is elég lenne, aztán ha lessz ''kedvem'', akkor cserélem.
De ha jól sejtem, akkor nem mindegy, hogy melyik ágon kapja a nagy terhelést.
Azt lehet tudni, hogy egy 6600GT hol veszi fel a teljesítményt? Azon már van molex csatlakozó is, szóval nem biztos, hogy az agp-t terheli le. -
KPepe
senior tag
üdv!
Ha a tápegység nem bír el egy konfigurációt, annak milyen tünetei vannak? Újraindulgat a gép?
Valami sérülés keletkezhet valamelyik alkatrészben? -
KPepe
senior tag
válasz
TudorVigyor #1782 üzenetére
Az NF7-en 20 tűs csati van, plussz egy 2*2-es kiegészítő csatlakozó, amit illik bedugni, de nem kötelező. Nekem sincs, mert a tápomon nincs ilyen csatlakozó...
-
KPepe
senior tag
válasz
strike-force #1776 üzenetére
Na, akkor tisztázzuk, mert lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam
Nem úgy gondoltam, hogy te írtad el és nem létezik 400-as ct táp, hanem arra, hogy a boltok írták el, mert az általam kérdezett CT400A-hoz mindenhol dupla ventit írnak. Viszont ez a táp nem szerepel abban a táblázatban, amiben a GPS-400AA benne van.
És ezért kérdeztem, hogy az a CT400A ugyan az-e, mint a GPS-400AA, - mert az előbbit nem találom a Chieftec oldalain - és csak valami különös ok miatt írják CT400-nak, és dupla ventisnek a hazai boltok? Viszont találtam CT-400AR-ről képet hazai oldalon, amin dupla ventis szerepel, de ez szerintem megint másik táp.
Szóval én hiszek neked, és a GPS-400AA-t már láttam is, az is eléggé nyilvánvaló a kép alapján, hogy 1db 12cm-es ventillátor van rajta - valószínűleg ezt is fogom megvenni - ellenben semmit nem találok a CT400-as tápról.
Remélem most már kiigazodunk egymás mondandóján -
KPepe
senior tag
válasz
strike-force #1768 üzenetére
''sztem valamit elirhattak''
Ez jó, mert ha rákeresek google-ben, már az első 4 boltot nézve is így szerepel mindenhol.
Szerinted ez egyezik a linken levő 400-assal? Bővebben: link Itt az ATX PSII-nél az ötödik egy 400-as táp. -
KPepe
senior tag
üdv!
Ismeri valaki ezt a tápot, mert az árlistákon feltüntetett infókon kívül semmit nem találok róla google-ben:
Chieftech CT400A P4, ATX12V 2.0 PS, aktív PFC, dupla ventilátor -
KPepe
senior tag
üdv!
A konfigomhoz milyen tápot javasolnak a szakértők?
Azzal módosítva a jelenlegit, hogy a vga cserélendő 6600GT-re, később +512MB memóriára.
Lehetőleg halk legyen, de nem ez a fő szempont.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest