- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Alamos
csendes tag
Lenne egy gyönyörű kérdésem, hogy tudtok-e ilyen feltételekre akár 1 tápot is mondani:
- moduláris kellene
- PCI-E 2.0-ás támogatás
- SLI támogatás
- Intel Quad támogatás
- márkás (több éves gari) 500-600 W-os, vagy akár 650 W-os, ennél nagyobbra nincs szükségem.Ezek lennének a feltételeim, már a lista alapján az Enermax Liberty-t nézegettem, illetve a Seasonic M12-es sorozatát, de sajna nem találtam közöttük ilyet. Ezen kívül még Corsair tápot javasoltak, de annak azért nem néztem utána, mert pozitív és negatív tapasztalatokat hallottam velük kapcsolatban az utóbbi egy éven belül.
Nem feltétlen ragaszkodom ezekhez a márkákhoz, de az szempont, hogy hosszan folyamatosan ne 1 év után küldjem vissza, hogy kihalt a táp.Az kimaradt, hogy 80 plus vagy jobb legyen, a PFC-t meg szerintem említenem kell külön.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kézilabda topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Minecraft
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest