Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mindenes24
junior tag
válasz
PROTRON #191857 üzenetére
mi számít az "egykézben tudja kezelni" feltételnek?
Bottal jar, a masik keze tartosan foglalt.
Amint irtam, talan tiz evig hasznalt egy kis samsungot, ugyhogy a meret nem gond.
Az ar csak jelzes volt, hogy olcso megoldas a lenyeg, 20-30 eft-ert mar vannak, de kerdes, hogy alkalmasak-e ra.Nem konkret tipusra gondoltam, hanem informaciora, hogy pl.
- 4GB kell neki, vagy
- esetleg 3GB mar lehet,
- de ha 2GB is eleg, akkor meg tobb kutyu johet szoba, akkor mar egy 20-asbol is meguszhato a dolog.Tenyleg csak annyi kell, hogy a BKK app menjen rajta es mindig bejojjon a terkep, amikor utcanevet keres.
Kerdes persze, melyik terkep, ha jol tudom, mar negyfele van a kuglin kivul, nem tudom, melyikhez kell a legkisebb eroforras?
-
szs85
aktív tag
válasz
PROTRON #178785 üzenetére
Én nem hiszem hogy a C21Y android go-t kapott. Látom hogy a mobilarénán erről írtak, de ebben a listában nem szerepel a c21y, mint android go-s eszköz.
Valamint ugyanaz a t610-es proci van benne, mint a C25Y-ban, ami sima androidot futtat. -
BiP
nagyúr
válasz
PROTRON #178724 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy napi szinten napi 10giga képanyag gyártása, (majd esetlegesen több napon át át nem másolása), 2 simmel, ahol kell az SD, mert nem elég a 128GB, na, az rétegigény. Oké, munkafelhasználás, de ettől még gyártói szempontból rétegigény.
Minek kéne korlátlan net?
Szerintem ő arra gondolt, hogy a sok anyag, amit gyártasz, automatikusan menne fel felhőbe, akárhol vagy. (és akkor nem gond, ha nem jut eszedbe átmásolni).
Ehhez kéne a korlátlan mobilnet.
De ha nem engedélyezett a felhő, akkor ez a része tárgytalan úgyis. -
StyIe
újonc
válasz
PROTRON #178724 üzenetére
Turelmetlen vagyok. 😂
Csak arra probaltam ravilagitani, hogy a beepitett tarhely, temposabb, mint a kartya.. mellesleg a szamitasaidra van forras is?
A belso joval gyorsabb, foleg ha 2x 3x elfelejtesz “masolni” mivel, akkor mar 3x tovabb tart a muvelet.
Nem ertem az egeszet, en top pc n dolgozok, mert a munkam ezt igenyli, annyi biztos hogy tobb GB os adatokkal en nem totyognek.. -
sfdrakex
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz
PROTRON #178711 üzenetére
Ez a napi 10giga adat, (+2hétig elfelejted átmásolni azt, ami amúgy melóhoz kell, és 2 hétig nincs is szükséged rá), és emellé kell a 2 sim is, annyira rétegigény, hogy erre nem fognak telefont gyártani.
Úgyhogy innentől valóban a Te döntésed, hogy áldozol-e többet a nagyobb tárhelyre, amire amúgy szükséged van, vagy mókolsz kilógó kütyüvel.
De ha úgyis céges, akkor meg furcsa, hogy nem fér bele a büdzsébe, nem áldoz rá a cég. Munkaeszközön nem hiszem, hogy ennyire spórolnia kéne a cégnek, főleg, ha az egyik fontos szempont sérülne. Ha meg magánzó vagy, akkor meg (szigorúan szerintem) megérné a felárat. 2-3napi munkabér.De persze ha Te az SD-re esküszöl, akkor még a 128as háttértár is nagy
-
TGWH
őstag
válasz
PROTRON #178692 üzenetére
Redmi 4a, Android 7, MUI 10, plussz 2/16GB RAM.
YouTube megy, Messenger megy, net megy. Csak várni kell, inkább ki sem kapcsolom a wifit. Lassú na, eléggé. Aksi bírja egy napig.
Lehet elmegy egy-két évig, de hamar be fog lassulni szerintem. 60 ezer alatt nem mertem nézelődni, persze a használt más lenne, ott már van vállalható. Sőt, már a 9a is megakad néha, panasz van rá, igaz nem tudom mennyi RAM van benne. -
-
válasz
PROTRON #175427 üzenetére
Pont ránéztem, esetleg a CAT-nél van-e valami használható: Az elmúlt MÁSFÉL évben öszvissz kiadtak egy flip kacatot, amin fájdalom még egy SMS-t is megírni és kettő, természetesen 6.5"-os szörnyedelmet, bűnsz.r kamerával, amikor már a postás macskája is 1/1.8"-os szenzormérettel közlekedik.
Szóval nagyon nehéz a választás, egyelőre az 5.5"-os s7 edge-emet használom: ez kényelmes méret még mindíg, de az elmúlt két évben szinte semmi nem jött ki ekkorában.
-
-
válasz
PROTRON #177830 üzenetére
Nyugodtan teheted ON-ba, okostelóról van szó
Kijelző: az tuti, hogy nem többórás pötyögéshez találták ki, arra a 7"-os tepsik valók. Felbontásnál kicsit az izgat, hogy nem akad-e össze egyik-másik appal.
Kamera: nem elosztó, de mindenféle b.zbasz felirata nekem is jól jönne.
Mivel van tartaléktelóm, a lassan 7éves(!), tartalékként megtartott s7e simán átvette az a52s helyét, annyira nem sürgős a dolog, egy Atom XL utód jól jönne. Nem csak a frissített kamera miatt, hanem mert a mostani már nem a legfiatalabb gyerek és kérdéses meddig támogatják még - ezek ugye nem a csamcsung a 4éves biztonsági foltozással. Igaz, láttam van rá lineageOS, ami elvileg megoldaná a biztonsági kérdést hosszú távon
-
válasz
PROTRON #177827 üzenetére
Ha a billentyűzet helyet foglal a kijelző elől, akkor nemigazán plusz érték. Akkor lenne az, ha iszapbirkózás közben lehetne a sárból kihalászott telón pötyögni vele (telefsott kijelzőn uis nem műxik a tapicskolás) - de ehhez ugye kell az ipCsillió védelem.
Az első okostelóm ezt így oldotta meg - persze akkoriban olyan huncutságok, mint vízállóság meg hírből sem léteztek:
-
válasz
PROTRON #177824 üzenetére
Mindenképp toplistás, gondolkozom
. Sajna nálunk nem ritka esemény a bőrigázás, szóval az ennyiért nem bocsánatos bűn, ha víztől csorgó zsebben behal.
Ja és igen: ez bizony 300£, hiába mond mást a tőzsde és még a töltőt is kilopták belőle.
-
-
-
Laurh
aktív tag
válasz
PROTRON #175168 üzenetére
Több A52s és 53 is volt a kezemben családtagoknak vettem. Nem játék közben voltak ezek az akadások, hanem alkalmazások váltása közben, főképernyőn görgetve oldalak közt. (valakit ez pl nem zavar észre sem veszi, nekem bántotta a szemem)
Ezt leszámítva szerintem ebben a kategóriaban egy jó választas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Mikrotik routerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest