-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TeeJay #146810 üzenetére
Tegnap csak a Speedshopnál láttam, de úgy látom pár sufnigsm-nél valóban olcsóbb, pár mm plusz méret van rajta, de ha nem kell NFC, akkor a simát is veszik sokan szerintem, kb ugyanaz az ár(sufnikat én nem veszem figyelembe ÁK-n). Ma délben meg is akartam nézni közelebbről Lurdyban, de nekik még nem érkezett meg.
Mikor kívülről láttam a kirakatot és kiírva, hogy nálunk mindig Black Friday van és tele volt emberrel, azt hittem lesz náluk telefon is. Hát az nem volt, csak a szokásos 2-3 tipus. A3, Mi 8 Lite meg még valami. Könnyű úgy mindannapos BF-t tartani, ha nincs telójuk. 2-3 hét és érkezik az áru, azt mondta az ember, megrendelni nem lehet semmit. A Note 8 Pro tetszett, mert főleg amiatt mentem.
El is hozom hétfőn a Speedből, mert kizártnak tartom, hogy lenne értelme BF-re várni.
(#146811) hitchins
Látom Te is belefutottál egy ilyen folyamatos BF kiírásba!
Siralmas ez így nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest