Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnics
aktív tag
köszi a válaszokat.azért vagyok bajban mert fél éve vettem és garis tokban hordott minden hibátlan doboz minden tartozék stb de olyan lassu hogy szinte néha a fölhöz basznám egyszerüen használhatatlan ezért felraktam cserére vagy eladni hogy esetleg egy olyat veszek amit már akartam de ezt vettem sajnos samsung stb kellett volna még nagyobb kijelzös és valaki irt hogy neki ez kéne és adna cserébe egy ilyen my audio telcsit egy hetes garancia 1+1 év négy magos 2 sim kártya több memoria stb és ez miatt kértem segitséget mert nem ismertem a márkát .mobil szolgáltatoknál nincs ja meg független is és nem tudtam hogy mit tegyek.ha mobilszolgáltatoknál sem lehet kapni akkor azt hittem valami gagyi.de köszi a segitséget akkor elcserélem .helló!
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Az normális, hogy még tegnap előtt megrendeltem a T-től a készüléket, nem hitelre fizetés, nem futár, hanem személyes fizetés egy olyan T-pontban, ami benne volt a listában és még mindig Jóváhagyás alatt szöveg van, az egyetemistáknak szóló LIKE300 a díjcsomag.
Tegnap este arra jártam, benéztem és mondták, hogy nem tudnak mit csinálni, max ott helyben köthetek újat és akkor rögtön kapom is a telefont, de akkor ugye nincs kedvezmény, ennek mi az oka? Vagy miért kell erre ennyit várni, hogy valaki kattintson egyet valahol...? Ha futár lenne vagy hitel, azt mondanám OK, háttérellenőrzést végeznek, de így? Más is járt már így?Üdv
Tibi -
bajbal
tag
válasz
Bitpalace #41693 üzenetére
Nem vált át 3G-re a wifiről csak ha újraindítom a készüléket.+ A 16GB-ból kb 9,6 használható fel... Úgy hogy szinte semmi nincs rajta úgy van most 8GB.... Az erősebb procit én nem használom ki. Azért a HTC is még elég combos... Ráadásul most -30% van rá T-Mobile webshopon...
-
bayarena
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, hogy van olyan telefon, amivel megoldható, hogy mondjuk a neten megnézzek egy meccset rajta?
Teszem azt vagy egy netes oldalon, vagy mondjuk egy applikáción, mint pc-n a Sopcast...mondjuk ha lenne telós sopcast?
Szóval a lényeg, hogy android, wp8 képes ilyenre? -
bajbal
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki megválok a G2-től és egy HTC One lenne a választás. Tudtok esetleg valami olyan ellenérvet a HTC esetében amiről tudnom kellene?
Köszönöm!
Bajbal
-
Blackmirror
őstag
válasz
Gery1987 #41686 üzenetére
Engem is nagyon lebeszéltek a topicjában az atab5ről,de mégis vettünk egyet a családban gyereknek és teljesen rendben van az a telefon,kijelzőhibától én is tartottam,de sikerült olyat venni ami jó.Annyi baja lett,hogy a töltője romlott el,venni kellett egy újat most ezért nem lett szervízbe küldve.
-
Gery1987
őstag
-
Gery1987
őstag
válasz
darnics #41676 üzenetére
MyAudio-t mint márka én sem javaslom pont a Tesco-s tapasztalatok miatt. Rohadt sokat hoznak vissza ilyen-olyan hibával és akkor vagy cserélik vagy a pénzt kapod vissza. Előbb vennék telefonként egy ATAB-ot mert abból nem hoztak vissza egy darabot sem ahogy én tapasztaltam. Mindegyik MTK procis. És egész jónak mondható ár/érték arányban.
-
killer1203
senior tag
-
Tyer
őstag
-
attesz_32
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni, és ebben kérném a segítségeteket. Nagy elvárásaim nincsenek a telefonnal kapcsolatba. Amire kellene, az a telefonálás, GPS. És a kijelzője 3.3"-4"-ig. Én a Samsung S6310 Galaxy Young-ot néztem ki. Szerintetek jó lesz ez? Vagy ti mást ajánlanátok?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
MurdR
veterán
válasz
killer1203 #41669 üzenetére
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
killer1203 #41669 üzenetére
Ja inkább.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
killer1203 #41667 üzenetére
S3 LTE.
-
killer1203
senior tag
Haverom szeretne telot venni, Galaxy S3 vagy Sony SP
-
darnics
aktív tag
üdv! nekem annyi lenne a kérdésem hogy melyik a jobb telcsi ALCATEL OT 995 vagy MAY AUDIO Q404 miért?melyik az ujjabb teló vagy mikoriak?köszi!!!
-
takacsbotond
őstag
válasz
rayoliviero #41661 üzenetére
Samsung Galaxy S Advance.
-
rayoliviero
veterán
30-40 ezerért milyen új teló ajánlott? Egy fiatal lánynak kellene, független és működjön Szerbiában, Vibert rá lehessen tenni.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Milyen hátránnyal jár egy 4.0-ás android verziós telefon, 4.1-el szemben? Net, face, navi, angry birds amire használva volna. -
Mercutio_
félisten
válasz
takacsbotond #41653 üzenetére
Akkor inkább mellérakok egy keveset és 28k-ért van ZTE V970
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Melyik a best buy teló az alsó kategóriában? 4" és android. Amit érdemes megvenni és olcsó árkategória. -
MurdR
veterán
válasz
takacsbotond #41653 üzenetére
Az Qualcommos. A kérdező gondolom kínai ''csodára'' gondolt, de 25 kevéske. Max ha kínából rendeli.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Aprón van valami bestbuy kínai jó támogatottságú, 2 magos mtk procis ips kijelzős cucc 20-25k-ig? -
atosan
veterán
válasz
Kenya9121 #41648 üzenetére
Ezeknél az aksiknál nem kell ilyet csinálni, nyugodtan használd amíg le nem merül, persze azért ne kikapcsolásig, dobdt fel töltőre, úgy is használhatod. Ne csodálkozz, ha használat nélkül 1-1,5 óra alatt feltölti, ez normális.
Itt sok hasznos infót és tapasztalatot találsz az F6-hoz. -
Kenya9121
újonc
Sziasztok, ma vettem egy LG optimus F6 telefont, és az lenne a kérdésem, hogy az ilyen telefonoknak az aksija még mindig igényli a kezdeti 16 órás töltést (úgynevezett kisütést vagy mi), vagy ez csak a régebbi telefonoknál volt kötelező művelet? És ha igen, akkor kikapcsolt állapotban kell végrehajtani az első töltést, vagy mehet bekapcsolva nyugodtan? Köszönöm a válaszokat előre is!
-
Enermay
csendes tag
Üdv!
Kinéztem pár telefont. A max. határ 100k lenne árban amit költenék rá. A következők közül kéne döntenem:
Apple Iphone 5
Nokia Lumia 925
LG Nexus 4Tudom, hogy mind különböző rendszerrel van, direkt néztem így mivel mindegyik op. rendszerből kinéztem azt ami tetszik és még meg tudom fizetni. Fontos számomra: Kamera, Navigáció , Akadásmentes működés, jó anyaghasználat, frissítések, minimum 1,5-2 napot bírjon ki átlagos használat mellett ami nálam fél óra net és max. 1 óra telefonálás. Esetleg ha van ezeknél jobb ajánlat azokat is szívesen fogadom.
Előre is köszönöm a segítséget. -
takacsbotond
őstag
válasz
killer1203 #41639 üzenetére
quailstorm: Köszönöm!
Markyxx: Tudtommal már elkezdődött 1-2 napja....
-
Tyer
őstag
válasz
killer1203 #41639 üzenetére
LG G, S3 LTE, Huawei P6, One X is jó, csak az akku gyenge, de én imádom!
Xperia Z nem tudom hol tart árban.
Szóval a tavalyi csúcsmodellek. -
alfalibra
tag
válasz
takacsbotond #41636 üzenetére
ó! értem, nagyszerű, köszi!
-
alfalibra
tag
Köszi a reakciót! Csekkoltam a Nokiákat, hardveresen tetszenek, de ez a "csempés" rendszer nem igazán jön be, most az androidot szeretném tulajdonképpen kipróbálni. Úh egy másik tipp alapján a galaxy s2őt vontam be a vacilálásba. Úgy látom még az is meglehetősen versenyképes pedig én azt hittem,h ha már van s4 is, akkor a kettő már biztos ócskavasnak számít és mivel pár évig nem szeretnék majd új mobilba beruházni nem akarnék olyat venni, ami már most is elavult, de hát ez nem volt helytálló feltételezés. Szóval most az általad is javasolt ace3 és az s2 között gondolkodom, majd elmegyek boltba és kipróbálgatom őket.
-
killer1203
senior tag
sziasztok
használtan szeretnék venni egy telefont 60-70 ezer között a meglévő S Advance helyett
Jólenne nagyobb kijelző
5-8 mpx kamera
min 1gb ram
és min 2 magos processzor
Játék, film, zene, böngészés, néha navigáció, szóval mindenre használom.Még valaki pár ajánlatot tudna mondani ?
-
Markyxx
tag
Srácok, Tudja valaki napra pontosan, hogy mikortól van 30% kedvezmény minden előfizus One-ra a T-nél?
Pár napja lehet.Köszönöm.
-
quailstorm
félisten
válasz
takacsbotond #41633 üzenetére
ezt találtam
Motorola Motoactv-ot könnyebb használhatóvá moddolni, lévén azon droid 2.3 van.Igen S2 fHD videói elég vackok, hangja meg pláne, de a 625 chipsete még mindig csak 720p-t tud max...
-
alfalibra
tag
válasz
takacsbotond #41451 üzenetére
Köszi a tippet, az s2 tesztje tényleg elég meggyőző! Kérdésem viszont akkor az lenne,h telepíthetőek -e rá az újabb rendszerek vagy ilyenkor az eredeti gyárival kell együttélnie az embernek és nincs lehetőség software frissítésre? Másik meg hogy az s3 mini csak a túlárazás fényében ennyire nem szimpatikus neked vagy van valami jellegzetes problémája?
-
Norb3rto
őstag
válasz
takacsbotond #41633 üzenetére
Meglesem mind2őt majd utána kiderül
-
Norb3rto
őstag
válasz
quailstorm #41630 üzenetére
Spec szerint van benne "Videófelvétel van - 1080p" winfostól tartok ezért is kérdeztem rá
-
takacsbotond
őstag
válasz
quailstorm #41628 üzenetére
Igen, azok nekem is tetszenek, de MAn nagyon leminősítették a kettest, az egyesről meg azt mondják, hogy nem szabad venni használtan az aksi miatt, újat meg nem nagyon láttam, ill a BTje is elég gyengus...Szerinted megérné egy kettesbe beruházni, vagy inkább még várjak kicsit, hátha kijön valami normálisabb?
Egyébként nekem a Galaxy Gear tetszett nagyon, csak nem kompatibilis a mobilommal... -
quailstorm
félisten
válasz
Norb3rto #41629 üzenetére
1080p abban sincs. Meg a cucc jelentősen hasonlít az L520-ra, nekem meg van haverom aki S2-ről váltott vissza kihasználatlanság miatt. Az én igényemnek nem volna megfelelő. Főtelefonnak jó mert sokat tud és stabil, de van vele kínlódás. Normális zene és videolejátszás meg még csak álom...
-
Norb3rto
őstag
Köszönöm a válaszokat, eddig s2 ami tetszett
Esetleg lumia 625 ről van vkinek tapasztalata?
-
quailstorm
félisten
válasz
takacsbotond #41627 üzenetére
Ebben az esetben kézenfekvő a Sony Smartwatch1-2 (ahogy nézem neked csak Sonyd van).
Karra csatolható számítógép kategória is van, csak duplaannyiért. -
takacsbotond
őstag
válasz
quailstorm #41626 üzenetére
Egy telefonnal összeköttethetőt szeretnék, hogy ne kelljen minden apróságért elővenni a telefont, tehát emailek, sms-ek olvasására, az sem hátrány, ha a zenelejátszó tudom róla irányítani, meg a GPSt...Szóval egy alap érintősben gondolkodok, használtan szeretném 40k alatt...
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Lecserélném kicsit öreg sk17i telómat.Érdeklődnék mit javasoltok?Min 4" vagy felette 5mpxl kamera,min 720p de jó lenne az 1080p videófelvétel lejátszás, 2 magos proci, támogatottság .Főleg netezésre kellene , 50 k- ig keresek ha kicsit több lehet még belefér.Lehet új vagy használt ill telenor függő.
-
-KP-
addikt
válasz
quailstorm #41619 üzenetére
így van. viszont nekem minden ismerősöm panaszkodik, hogy lassú a telója, akinek 512mb ram van a készülékében. Ezzel szemben nővérem Lumia 520-a meg száguld. de hát ha droid kell a népnek...
-
devilinsid3
addikt
válasz
takacsbotond #41606 üzenetére
köszi, majd még utánaérdeklődöm itt-ott
-
-
dabomisi
csendes tag
Sziasztok!
Épp telefonvásárlásra készülök, és eddig azt hittem, hogy az új előfizetésemhez majd rengeteg olcsó és kiváló készülék közül választhatok, de csalódnom kellett
Szóval szerintetek milyen androidos telefont vegyek, ami megfelel az alábbi követelményeknek:
-max 35-40000Ft-ba kerül
-lehet használt is meg új is (bolt tippek is jöhetnek)
-legyen független vagy vodafone függő
-használnám rajta a szokásos alkalmazásokat/szolgáltatásokat (gmail, facebook, esetleg youtube, sport tracker programok, böngészés, valamennyi video/fotó készítés, zenehallgatás, adminisztrációs alkalmazások (pl Koin, google keep), és nyilván telefonálás meg sms
-semmilyen billentyűzet nem kell, viszont jó lenne, ha nem lenne annyira kis méretű a telefon (korábban LG Optimust Black-et használtam).
-nem árt, ha új android fut rajta, vagy frissíthető. -
válasz
Webhun #41605 üzenetére
Első kettőt nem ismerem, de lányomnak 8X van, az valami brutál jó telefon. Nagyon tetszik a design, hiába műanyag prémium érzetet kelt. Valahol, talán itt olvastam, kameráját írták a leggyengébb láncszemnek. Ha csak a pixel őrület alapján nézzük, akkor lehet, de a tapasztalat szerint nagyon jó képeket és videókat csinál. Ahogy meg szól az egészen különleges, telefontól még nem halottam ilyet. Van egy sennheiser hd558 fejhallgatóm, nem kimondottam médialejátszókhoz készült, inkább stúdió, na ezzel is csodálatosan szól. Csak ajánlani tudom.
-
takacsbotond
őstag
Szerintetek megéri a Sony SmartWatch 2-őt venni 2000ft ráfizetéssel??
Mivel tud többet, vagy kevesebbet mint az egy?? -
Mauzes
addikt
A T-Mobile-os 30% online akció kártyás telefonokra is vonatkozik? Árulnak ott fixen független telefonokat (mint pl. anno a Motorola Defy)?
-
Tyer
őstag
válasz
killer1203 #41607 üzenetére
Nexus 4
-
killer1203
senior tag
sziasztok
használtan szeretnék venni egy telefont 60-70 ezer között a meglévő S Advance helyett
Jólenne nagyobb kijelző
5-8 mpx kamera
min 1gb ram
és min 2 magos processzorJáték, film, zene, böngészés, néha navigáció, szóval mindenre használom.
-
takacsbotond
őstag
válasz
devilinsid3 #41600 üzenetére
Szerintem egy Sony Xperia SP lenne a megfelelő pár neked!
-
Webhun
tag
Sziasztok!
3 közül melyik lenne a legjobb vétel?
- Samsung Ativ S
- Nokia Lumia 920
- htc 8x -
starbug82
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #41540 üzenetére
Köszi! Az már kezd körvonalazódni, hogy az Ace 3 kicsit kimagaslik tudásban. Vajon gördülékenységben és megbízhatóságban is?
oliwire (#41559)
Akkor mégis lehet erős az Xperia L wifije? Ez jó hír. Már ha az M valóban gyengébb mindenben. Ez tapasztalat? Kijelző és sebesség terén? Vagy miben marad alul, ami a napi használatban számíthat? Kicsit nekem jobban tetszene az M, de ha relevánsan gyengébb,akkor az L is bejövős.Én csak a gyári telót szeretném használni, semmi hókuszpókusz, ezért félek az L hibalistájától. Bár a másik kettőről nincs efféle összefoglalás, aztán lehet, hogy még komolyabb bakikba futhatok
Teljesen tutira nehéz menni, de azért szeretnék -
xerobyte
aktív tag
válasz
xerobyte #41599 üzenetére
Így elsőre csak az LG G2-t találtam, 93K, megéri a Nexus 4-hez képest?
Másik kategóriában:
* S Galaxy Ace 3
* LG P710 Optimus L7 IIAz akksi és kijelző miatt az lg nekem szimpatikusabb volt, de a paraméterek minden másban a samsungnak kedveznek, áruk ugyanannyi, melyik lenne jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest