- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neophyte79
tag
Sziasztok.
Milyen kamerás mobilt lehet venni max 200.000 Ft-ig, ami veri a Redmi Note 7 fotós képességeit?Márka mindegy, csak a kamera a lényeg. Köszönöm.
-
TTomax
félisten
válasz neophyte79 #167002 üzenetére
Samsung S20FE snapdragon
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
bdani94
tag
Sziasztok!
Kicsit dillemába kerültem.. Samsung galaxy note9-rol váltanék.. több opciót néztem volna sanszom jó áron egy fold3at beszerezni..de még játszok a gondolattal egy 13 pro-val és s21 ultraval(ha már note széria kimaradt:()
IPhoneok közül legutóbbi amit használtam.kb 1 évig egy 5s volt..:D esetleg tapasztalat ? Mit ajánlanátok?:;)Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
PietPunto
tag
- Árkategória. maximum 200e ft.
- Használt vagy új? új.
- Hol vennéd meg? márkafüggetlen és/vagy szolgáltatónál (attól függ melyik van az operátornál).
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, mindenképpen hosszabb táv (kb. 2 év).
- Mire használnád? napi használat, jobbára tartalom fogyasztás.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? maximum 6,67-es kijelzőSziasztok!
Jó pár hét teszt olvasás és összehasonlítás után szeretnék javaslatokat hogy az alábbi készülékek közül szerintetek melyik lenne az ideális. Tisztában vagyok vele hogy ebben az árkategóriában nem kell csúcsminőséget várni pl. kamerás fronton, de keresem a best buy-t.
A következő készülékek között gondolkodom:
One Plus Nord 2
Xiaomi 11T
Xiaomi 11T Pro
Xiaomi Mi 11i
Realme GT Master Edition
Realme GT 5G[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz PietPunto #167006 üzenetére
Nem tudom láttátok-e, de most a Realme GT Master Edition (6/128GB, fekete) 99990 Ft. emagon és még vissza is jön belőle összesen 15E Ft. értékű vásárlási utalvány, amit majd 3 részletben lehet felhasználni jövőre 10E ft feletti vásárlásoknál. De önmagában a 100E is elég jó ár.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
blck1
tag
Sziasztok!
Sógornak telefont kéne cserélnie, mert a Honor 8 már kezd öregedni számára.
Mit ajánlotok ? 130-200e Ft közötti kateg
Fontos szempont hogy a kamera aránylag jó legyen, legalább annyira mint a Honor 8 volt...
A többi nem lényeges, átlagfelhasználásra lesz
Xiaomi Mi 11 lite 5G volt kinézve, de a kameráról nem sok jót hallottam
Köszönöm!
Szép napot -
bigmasterg
addikt
Nézegettem ajándékba Samu A52S vs S20FE-t, elsőre az A52s tűnt a logikusabb döntésnek, de aztán láttam, hogy több helyen lehet kapni S20FE-t gyári garival, ajándék buds2 fülhallgatóval 170 ezerért.
Az elég korrektnek tűnik, ha a fülhallgatót beleszámolom, akkor már olcsóbbra jön ki, mint a kistesó.Bocs, ez nem is kérdés lett, hanem info inkább.
El is döntöttem, hogy S20fe lesz.
Hátha van itt aki épp ilyenen gondolkozik, de nem látta az akciót. Euronics-ban és MM-ben láttam ennyiért. -
Cs1csó
félisten
válasz Simulacrum #167001 üzenetére
Egy tablet nem biztos, hogy ott van nálad mindig, hiszen van, hogy 10"-os, és a zsebedbe sem fér bele, tehát akkor lehet nálad ha viszel táskát. Ez már sok szituációt kilő.
-
csaba1203
addikt
válasz Simulacrum #166988 üzenetére
A baj csak az, hogy már nem gyártják tovább...
Jövőre csak használtat tudsz majd venni vagy esetleg a 13 mini-t ha lesz még valahol készlet belőle. -
csaba1203
addikt
válasz bigmasterg #167015 üzenetére
Jó választás a Buds 2-vel pedig még ha eladod is tényleg BBuy.....
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Korábban kérdeztem telefon ügyben. Nagyjából letisztáztam, hogy flagshipet szeretnék.
A lényeg: jó üzemidő és csúcskamera.
A versenyzők:
- iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra
- OnePlus 9 Pro
- Xiaomi Mi 11 (Esetleg 11T Pro)Melyik lenne a legjobb vétel? Sokat fotózom, videózni kevésbé videózom, max néha koncerten, de arra eddig minden telefonom kiszolgált bőségesen.
Rossz a környéken a térerő, ami zabálja az akkut, a Note 9 se bírt ki egy egész napot sokszor kb fél éves korában sem. Emiatt lenne fontos az akku. Jobban hajlok az Android felé, de ha annyival jobb a 13 Pro max, akkor ezt be tudom áldozni.
Előre is köszi a helpet!
Vamos a la playa.
-
kecso2009
tag
Sziasztok,
tudnátok segìteni, hogy a vodafone függő telefont hogy lehet függetlenìteni?
Köszi!
-
xhege
veterán
-
juuzer
addikt
válasz yuing #167026 üzenetére
+ xhege
Köszönöm! :) De mindenhol még a csapból is az folyik, hogy "rosszazExynoafújci". Teljesítményben mennyire marad el mjuk a 888 szintjétől?
Bevallom holnap jön a 13 Pro Max, de nagyon vegyesek az érzéseim. (Eladom az iPhone SE-met és takarításnál kicsit kiborított az iOS. Igaz az már egy6 éves készülék lesz lassan, én 4 éve vettem egyet.)
Ezért is tettem fel inkább még egyszer a kérdést. De köszönöm a válaszokat! :)
Vamos a la playa.
-
őstag
válasz juuzer #167027 üzenetére
Minimális eltérés van, a GeekBench egymagos teljesítményben 5%, többmagosban meg 3% teljesítménykülönbséget mutat a S888 javára. Viszont az Exynos 2100 korrektül sikerült, az S21U jobb üzemidőben, mint a OnePlus 9 Pro vagy a Mi 11 Ultra. Vagy onnan is megközelíthetjük, hogy idén inkább a Snapdragon csúcslapkája lett csalódás.
-
Motar
tag
Sziasztok.
Mi 10em cserélném samsungra. A keret kb 130.000.
Igazából egy használt s20fe vagy egy új a52s 5g között vacilálok. Szerintetek érdemes lenne cserélni, vagy ugyanott lennék kb? Illetve ha érdemes, akkor inkább melyikre?
KöszönömAttól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
bigmasterg
addikt
válasz Motar #167030 üzenetére
Melyik Mi10?
Sima mi10, vagy mi10T, vagy T pro?
Prociban nem lennél előrébb, s20fe-ben pont ugyanaz a snapi 865 van, mint a mi10-ekben, az a52s-ben pedig kicsit gyengébb, de kicsit jobb fogyasztású 778G.Nekem mi10 pro-van (nem T-s), itt kamerában sem lenne előrelépés az s20fe sem.
szerk.: hacsak nem valamelyik lite mi10-ed van, mert akkor borul a képlet.
[ Szerkesztve ]
-
Motar
tag
válasz bigmasterg #167031 üzenetére
Sima mi10. Az a helyzet annyira nem szerettem meg ezt a miuit. Inkább ez lenne a csere oka.
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
P40 Lite-ot szeretnék lecserélni.
Csak új készülékben gondolkozok, 100k alatt.
Ami fontos: ne legyen gyengébb, mint a mostani készülék, tudjak mobillal fizetni, legyen GMS, nyitható legyen a bootloader és legyen rá custom rom (nem igazán vagyok kibékülve egyik gyártói felülettel sem, én a fapad droidot szeretem, úgy ahogy az meg lett álmodva, de Pixelre meg nem akarok egy vagyont kiadni). Kamerában se igazán szeretnék visszalépni.Jól gondolom, hogy a Poco X3 Pro megfelelő lehet nekem?
#KeepFightingMichael
-
csaba1203
addikt
válasz bigmasterg #167031 üzenetére
Megéri váltani szerintem.
Jobb kamera, szebb kijelző, hosszabb támogatás 3 év, és maga a kezelőfelület is átláthatóbb szerintem bár ez ízlés kérdése. -
Chaser
legenda
ha valaki lemaradt a 150e ft-os s20 fe-ről emagnál, most kupont adnak mellé ami 3 vásárlás alkalmával levásárolható 10e ft felett, úgy sem olyan rossz deal
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
NagyBandi
csendes tag
Sziasztok, apósomnak keresünk új alapkészüléket, ehhez szeretnék segítséget kérni.
- Árkategória: Kb 50-60 ezerig gondoltuk, de ha annyiból nagyon nem megoldható, tudunk feljebb menni.
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Független vagy Vodafone.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: 2-3 évre.
- Mire használnád? Alapdolgok: böngészés, skype-olás, fotózás (csak point-n-click megmutatni valamit a családnak, semmi komoly) navigáció.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android lenne jó, hogy tudjunk tanácsadni.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ez a leginkább korlátozó tényező, egykezes, zsebredugós készüléket keresünk, max 5 - 5,5 collos kijelzővel.Köszönöm
-
Lil_
újonc
Sziasztok!
Teljesen átlagos felhasználásra vennék telefont (böngésző, közösségi média fogyasztás főként), most egy Samsung S7-em van. A keret 100-150 körül lenne, de nem feltétlen fizetnék több tízezerrel többet, ha nem használnám ki. Fontos, hogy hosszútávra venném a telefont.
Amiken gondoldolkodom:
- Realme GT Master Edition ~ 100 ezer
- Samsung A52 ~ 120 ezer
- Samsung A52 5G képes ~ 140 ezerSzívesen fogadnék bármilyen tapasztalatot/ajánlást, akár más hasonló árkategóriájú "riválisokat".
-
MODERÁTOR
-
hentes77
csendes tag
sziasztok!realme gt neo2 vagy oneplus nord 2 a kiszemeltjeim ezek közül melyiket lenne érdemes venni vagy vmi hasonló ebben az árkategóriában, köszi a válaszokat
-
Lil_
újonc
válasz bigmasterg #167045 üzenetére
Igen, arra gondoltam, csak írni már nem azt sikerült
Azt viszont nem tudom megérné-e +20ezerért a jobb processzor meg az 5G képesség
-
Balion
senior tag
válasz yuing #167048 üzenetére
Mint ahogy az s20 fe is pwm-es. Ahogy nézem 30% alatt észlelhető és általában úgy használnám huzamosabb ideig. Pl este nézni rajta videót, vagy olvasni. Jelenleg a fő szempont nálam a pwm elkerülése, ezért is esett ki az S20 FE.
#167051yuing: az is kifejezetten alacsonynak számít, és az én szemem nagyon sok kijelző zavarja (ips-ek közül is).
#167050ghiottone: jó tudni, épp kellemes kijelzőjű telefon keresésében vagyok, mert sokat olvasnék rajta,
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest