Aktív témák
-
Nekem eddig a Primedisc lemezek jöttek be a legjobban.
Némi infó a gyártóról:
[L]http://www.cdgrab.hu/cikk/primedisc_2/primedisc2.html[/L]
Lehet kapni Plextor CD-R lemezeket is. Úgy tudom ezek Taio yuden gyártmányú, nagyon jó minőségű lemezek.
A Pioneer lemezekkel sem volt még gondom, a Verbatim jó lenne de hamisítják a Mitshubishi Chemicals gyártja az eredetit. A Verbatim-nak szitázott CMC Magnetics lemezek elég rossz minőségűek.
Fujitsu-Siemens/Philips Multi Purpose 12X: egyre többen írják a fórumokon hogy az ilyen tip. lemezre mentett adataik elvesztek, ezért ha fontos adatokat tároltok ilyen lemezen érdemes archiválni.
2db Fujitsu lemezemből nekem is elromlott 1, pedig Teac 4X-es íróval írtam és nem is karcos. -
erdoke
titán
Sajnos pont úgy van, ahogy írod, a boltban nem látszik, milyen gyártmány. Viszont vannak olyan gyártók, pl. a TDK, akik a drágább verziókhoz mindig jó minőségű alapanyagot használnak. Korábban ilyen volt a Reflex Ultra, ami stabil Taiyo Yuden volt. Érdemes kipróbálni egy-egy darabot a minőséginek tűnő lemezekből, megnézni melyik milyen gyártmány, aztán a jók közül ár alapján dönteni.
-
wildrain
addikt
Hi!
Nem vagyok guru, de írtam ''pár'' cd-t. Azt tudom, hogy mit ne: Fujit sose!!!! (Nagyon hőérzékeny a közepe, egyszerűen elég, és lepereg, ha sokat használod.)
És volt még problémám Philips 80 percessel is. Nem emlékszem pontosan a típusára, csak hogy olyan pirosas-bordó borítója volt. Arról egyszerűen eltűntek az adatok egy hét után. Nem egy alkalommal, abból 10-et vettem, és kb 4-ről elszállt a cucc. (Tescoban vettem, 10-es papírdobozban volt, vastagtokos.)
Mással nem volt még rossz tapasztalatom.
Remélem, segítettem.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest