- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
zso73
veterán
Hali!
Pedig a SiS is van annyira jó,mint a VIA!Sok esetben jobb is.A KT 266A viszont gyorsabb a SiS735-nél.
Üdv Zso :-) -
zso73
veterán
Hali!
SD+DDR egyszerre?Na ezt megnézném!Minden SiS 735 lapra az volt írva,hogy SD vagy DDR!Egyszerre nem!
A tápot meg nem az alaplap határozza meg hanem a proci és az egyéb kütyük!2HDD+2 Optikai bika Vidkard+2DDR ram.Legalább 300W kell a stabil működéshez!
Üdv Zso :-) -
zso73
veterán
Hali!
Olcsó váltás ezzel a lappal.De az SD ramok nem biztos,hogy hiba mentesen fognak menni.Nekem volt két olyan SD modulom ami két alaplapban ment stabilan,de ebben nem.Ha külön próbáltam őket akkor jó volt minden.A memteszt is lement.Tehát a memóriacserét is bele kell venni a számításba,mert mi van ha ez lesz!Akkor DDR-t kell venned!Abból is DDR 400 javasolt!Plusz proci!
Ennek tűkrében szerintem érdemes egyből NF2-es lapot venni!Egy Abit NF-7 már jó is.Ha nincs normális hangkarid,akkor NF7-s!
Inkább gyüjtsd a pénzed+a régi rendszert add el és ebből vegyél újat!
Byez! -
zso73
veterán
Hali!
Akkor mindegy mikor volt,és...........
A lényeg olcsón viszonylag jót!A szorzót meg csak átalakítás után lehet állítani úgy tudom.A OverlockBencs oldalán volt egy DIP kapcsolós MOD.Ezzel lehetett állítani a szorzót.A feszre meg külön buherált poti szolgált.De most is jó lap br. 8eFt-ért!
Wasserman:''Gyenge pontja a táp''Nekem 300 W-os codegen tápom volt.De 142-142-n elindult a lap.Csak 133-133-on nem.
Üdv Zso :-)
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
Hali!
Na,átgondoltam!2002 év világos.Abban az évben ez a lap volt a legkeresettebb tuning lap..............
A chepoo-t próbáljátok 133-133-on ki!/Proc-Mem./Nekem kifagyott a 2000+ és DDr 266 páros/De a saját biosz+Speedfan duó 142-xxx simán ment./
Üdv zso :-) -
zso73
veterán
Hali!
Az ECS K7S5A jó kis lap.Most cseréltem le.2002 legjobb tuning lapja volt.De a Chepo biosszal nem érdemes foglalkozni,mert szarul csinálták meg.Beállítod a bioszban a RAM-CPU 100-100 erre kifagy.Mert a biosz beállított érték és atényleges freki nem jó........Cheepo szar!Ha húzni akarod akkor tedd fel a 2002.10.29-es bioszt és a Speedfan progival húzd!
És jobban jársz a K7S5A Pro-val!Mert ha DDR-re váltassz az már támogatja a DDR 333-at!
Üdv Zso :-)
Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Temu
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest