-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok!
Lehet rossz helyre írom a problémámat, de kéne egy kis segítség.
Eddig ha beléptem valahonnan a Google fiókomba, akkor a telefon feldobott egy üzenetet, hogy én voltam e aki belépett vagy sem. Rányomtam az igenre és bent is voltam.
Valamelyik nap állítgattam a fiókomban és most nem ezt dobja fel, hanem biztonsági kulcsot kér, stb. Ki tudom választani újra a telefonos opciót, de ez így megbonyolítja az életem. Hogy tudom ezt visszaállítani? Alapértelmezett bejelentkezéshez a Biztonsági hardverkulcs van, de nekem nincs olyanom. Hogy a francba lehet ezt kikapcsolni?
Köszönöm a segíséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Monitor hiba topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest