Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
válasz
Narxis #33698 üzenetére
Hát pedig én hüledezek ettől az eredménytől, mert a vártnál is rosszabbul teljesített a tesztedben a Kaspersky
A G DAta és az Avira kb 10-es 20-as nagyságrendü csúnyaságot hagyott maga után, a Kaspersky pedig több mint a 10-20-szorosát. Hát ez a szememben bukás
Miattam az összes modulja dobálhat fel ablakot, meg csilloghat-villoghat meg nénózhat, ha a végeredmény gyenge, akkor mégsem müködik olyan f@szán a progi!
Safe Run nélkül teszteltél a Kaspy-val.........ok, de a másik kettőben nincs is. És ha jól emléxem, nemrég azt mondtátok, hogy a CLT teszten Safe Run nélkül többet ér el a Kaspy, mint nélküle.
Nem 1 teszt alapján akarok ítélni, de nagyon nem ezt vártam ennél a tesztnél a Kaspersky-től
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged