Aktív témák
-
ludla
őstag
válasz
Szellem. #20682 üzenetére
Nekem fent volt 2 napig és meg tetszett, nem lassította a böngészést, és a program futásokat, memóriából fogyasztott de 2GB van ami fedezi, Magyar nyelve is van már a programnak, ami igen csak pozitív hozzá állás a Mcafee részéről.
Vírus felismerési arányt nem néztem vele, de szerintem a Norton szintjén lehet. -
wwhy
veterán
válasz
Szellem. #20682 üzenetére
Feltételezem, hogy uaz a virusscan motor van benne, mint a Security Center virusscan-je. Ha igen, akkor már többször írtam róla jó dolgokat
Ami eddig bosszantó volt, hogy letöltött zip-ekre a letöltőablak kiírta, h vírusellenőrzés, és nem történt semmi, majd a kibontva a kérdéses csomagot, egyből ugrott a McAfee, h vmi gond van.
Aktív témák
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest